(ΗΧΗΤΙΚΟ)-O Δήμαρχος Λευκάδας Κ.Δρακονταειδής στον ΣΚΑΪ Πάτρας 89,4…εφ’ όλης της ύλης!

advertisement

Έχουν περάσει 2 μήνες και 4 ημέρες από το σεισμό της 17ης Νοεμβρίου και όμως η Λευκάδα ακόμα δεν έχει κηρυχθεί σεισμόπληκτη ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης, ιδιαίτερα για τις πολλές κατοικίες και επιχειρήσεις στο Αθάνι, το Δράγανο, τον Άγιο Πέτρο και τη Βασιλική που έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.

Οι σεισμόπληκτοι κάτοικοι και επιχειρηματίες της Νοτιοδυτικής Λευκάδας επισημαίνουν ότι ακόμα δεν έχει δοθεί καν η πρώτη οικονομική βοήθεια, που σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν δινόταν από τις πρώτες ημέρες μετά το σεισμό.

Πολλά είναι τα ερωτήματα για τις καθυστερήσεις, το κατά πόσο θα έχει αποκατασταθεί το οδικό δίκτυο που οδηγεί στις παραλίες των Εγκρεμνών και του Γυαλού για την τουριστική περίοδο του καλοκαιριού, τι γίνεται με τα κοντέινερ για τις άστεγες οικογένειες καθώς και τα χρήματα που έχουν φτάσει στο Δήμο Λευκάδας και αναμένεται να δοθούν μέσω της Πρόνοιας.

Για όλα αυτά τα ερωτήματα και πολλά ακόμα, ο Δήμαρχος Λευκάδας Κώστας Δρακονταειδής, φιλοξενήθηκε το πρωί στον “αέρα” του ΣΚΑΪ 89.4 στην εκπομπή “Πρώτη Ανάγνωση” του Ανδρέα Κατωπόδη.

 

Ακούστε τις ενδιαφέρουσες απαντήσεις του Δημάρχου καθώς και την ενημέρωση που έχει από τα Υπουργεία.