Λιβιεράτος : Η σχέση με τα παιδιά δεν είναι μόνο για το πορτοφόλι

advertisement

Ο Λάμπης Λιβιεράτος μιλάει ανοιχτά για τη ζωή του μετά το διαζύγιο, για την υπέρμετρη αγάπη για τα παιδιά του και για τη διατροφή που οφείλει να δίνει στην Εύη Αδάμ. Η πολυσυζητημένη φωτογράφιση της πρώην συζύγου του Λάμπη Λιβιεράτου, Εύης Αδάμ,  με τις ανήλικες κόρες τους αλλά και τα δημοσιεύματα που αφορούσαν τις οικονομικές διαφορές του ζευγαριού ανάγκασαν τον τραγουδιστή  να δίνει τις δικές του απαντήσεις μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Τώρα αποφάσισε να μιλήσει και ανοιχτά για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό αλλά και για τη μηνιαία διατροφή που αποφασίστηκε να δίνει στα παιδιά του στο Down Town.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος ξεκαθαρίζει τα πράγματα μιλώντας ανοιχτά για την επιμέλεια των παιδιών αλλά και την μηνιαία τους διατροφή που όρισε το δικαστήριο.

Για τη συνεπιμέλεια των παιδιών δήλωσε:

«Όταν δύο άνθρωποι δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους είναι λογικό να οδηγηθούν στα δικαστήρια. Δόξα τω Θεώ να λες που υπάρχουν και αυτά και ευτυχώς εάν κάτι λειτουργεί ακόμα καλά σε αυτή τη χώρα, αυτό είναι η Δικαιοσύνη. Εμένα μόνο ένα πράγμα με ενδιαφέρει, να είναι καλά τα παιδιά μου».

«Η σχέση ενός γονέα με το παιδί του δεν είναι μόνο ένα πορτοφόλι»

Και στην ερώτηση για το αν η Αδάμ ζήτησε διατροφη ύψους 2.000 ευρώ τον μήνα, είπε:

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω για ποσά. Αυτό που εγώ ξέρω είναι ότι δίνω στα παιδιά μου ότι μου αναλογεί. Από κει και πέρα, η σχέση ενός γονέα με το παιδί του δεν είναι μόνο ένα πορτοφόλι. Οφείλεις όσο τα παιδιά σου είναι ανήλικα, αλλά και μετά, να τα βοηθάς όσο μπορείς, με όλους τους τρόπους. Προσωπικά, θεωρώ ότι είμαι δίπλα τους και φροντίζω να μην τους λείψει τίποτα»