(ΗΧΗΤΙΚΟ)-ΦΩΤΗΛΑΣ στον ΣΚΑΪ Πάτρας:”Το ΠΟΤΑΜΙ έχει πρόβλημα-Διαφωνώ με τον Θεοδωράκη…για Τσίπρα”!

advertisement

 

 

 

 

 

Κάθε άλλο παρά “αναδιπλωμένος”, σε σχέση  με τις χθεσινές του δηλώσεις περί “στήριξης της Ν.Δ του Κυριάκου Μητσοτάκη”, δεν εμφανίζεται σήμερα ο Αχαιός Βουλευτής από ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ Ιάσων Φωτήλας, που “έσκασε τη βόμβα” αφήνοντας  άφωνο το ίδιο του  το κόμμα, προκαλώντας την “οργή” του Προέδρου του Σταύρου Θεοδωράκη, όπως αυτή τουλάχιστον εξεφράσθη από τον εκπρόσωπο  Τύπου Δημήτρη Τσορδιά, που τον κάλεσε να τα πει όλα αυτά στο συνέδριο του Ποταμιού, τέλη Φεβρουαρίου.

Μιλώντας σήμερα, στο SkaiPatras.gr ο κ. Φωτήλας επέμεινε στις απόψεις του, λέγοντας:

“Χρειάζεται η δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού Μετώπου,κατά του λαϊκισμού και της στασιμότητας. Αυτή τη στιγμή,είναι ολοφάνερο στην κοινωνία και την πολιτική σκηνή, πως ο μόνος που μπορεί να το καταφέρει είναι ο νέος Πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης, την προσπάθεια του οποίου  και πρέπει να στηρίξουμε”!

Ο Αχαιός κοινοβουλευτικός, αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις, διευκρίνισε πως “δεν είναι από εκείνους που πιστεύουν ότι πρέπει να πιεστεί ο Αλέξης Τσίπρας, να  γίνει καλύτερος, αλλά αντιθέτως επειδή δεν μπορεί να γίνει καλύτερος, πρέπει να φύγει από την κυβέρνηση της χώρας και την Πρωθυπουργία”!

 

ΑΚΟΥΣΤΕ τα όσα είπε στον ΣΚΑΪ Πάτρας 89,4 και στην Εκπομπή “Δελτίο Τύπου” με τον Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο