Πτώμα στον καταψύκτη: Από ασφυξία προκλήθηκε ο θάνατος του 63χρονου ναυτικού

advertisement

Πρώτα δολοφονήθηκε τελικά ο άτυχος 64χρονος συνταξιούχος ναυτικός και μετά τον έβαλαν στον καταψύκτη, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας για τον έγκλημα της οδού Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα, που βασίζεται στα πρώτα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

 

Ο θάνατος προκλήθηκε από ασφυξία, με τον δράστη ή τους δράστες να του έχουν κλείσει το στόμα και τη μύτη με μονωτική ταινία, ενώ είχαν τοποθετήσει από πάνω και σακούλα.

Η ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να τον σκότωσε η 45χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, με τον οποίο είχε αποκτήσει ένα παιδί, και να τον έβαλε στη συνέχεια στον καταψύκτη. Αλλωστε, όπως υποστηρίζουν αξιωματικοί της Ασφάλειας, η 45χρονη είναι εύσωμη, ενώ το θύμα ήταν μικροκαμωμένο και θα μπορούσε να τον βάλει μόνη της στον καταψύκτη. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας, ενώ υπάρχει «ανοιχτή γραμμή» με την Ιντερπόλ για τον εντοπισμό της υπηκόου Βουλγαρίας και του 27χρονου γιου από τον πρώτο γάμο της.