(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ) – Στην Πάτρα το Σάββατο ο Στ. Θεοδωράκης – Άναψε “φωτιές” ο Φωτήλας – Συνάντηση και με Μητροπολίτη

 

 

 

Την Πάτρα αναμένεται να επισκεφθεί το προσεχές Σάββατο ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Στ. Θεοδωράκης, στο πλαίσιο της έναρξης του προσυνεδριακού διαλόγου του κόμματος, ενώ θα πραγματοποιήσει “μπαράζ” επαφών με τοπικά στελέχη και υποψηφίους του ψηφοδελτίου των περασμένων εκλογών.

 

Ο ερχομός του συνδέεται σαφώς και με τη θύελλα που προξένησαν οι δηλώσεις του Αχαιού Βουλευτή του κόμματος, Ιάσωνα Φωτήλα, σε σημερινή τηλεοπτική εκπομπή, περί προσχώρησης του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ξεκινήσει ήδη προσπάθεια, τόσο και κεντρικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο “μαζέματος” του κόμματος.

 

Ο κ. Θεοδωράκης, θα συναντηθεί δε και με τον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, προκειμένου να καταλαγιάσει η πυρκαγιά που ξέσπασε, μεταξύ των δύο πλευρών, μετά την ανακοίνωση του κόμματος στην οποία αναφερόταν πως η Μητρόπολη αποφάσισε και κάλεσε τους κατοίκους στην Πάτρα για να κάνουν κινητοποίηση κατά του αποτεφρωτηρίου που ετοιμάζει ο Δήμος.

 

Η Μητρόπολη εξέδωσε οργισμένη αντίδραση, λέγοντας μεταξύ άλλων, “πληροφορηθείτε σωστά, αλλιώς εκτίθεστε…”, αφού ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο.

Σημειώνουμε πως το ΠΟΤΑΜΙ ανασκεύασε την εν λόγω ανακοίνωση.

Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΣΗΜΕΙΟ ΑΙΧΜΗΣ”, ΜΕ ΤΟΝ ΑΛ. ΚΟΓΚΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΝ/ΝΑ ΤΣΕΓΓΕΝΕ, ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΠΑΤΡΑΣ 89,4.