ΑΙΓΙΟ:Από σήμερα ξαναρχίζουν οι εργασίες ανάπλασης στην οδό Μητροπόλεως…και η ταλαιπωρία οδηγών!

advertisement

Αύριο- εκτός απροόπτου- πρόκειται να ξεκινήσουν οι εργασίες για το δεύτερο τμήμα της ανάπλασης της οδού Μητροπόλεως από Ανδρέου Λόντου έως Παναγιωτοπούλων. Η έναρξη των εργασιών επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τον περασμένο Οκτώβριο αλλά ύστερα από συνεννόηση των καταστηματαρχών του συγκεκριμένου τμήματος με τη δημοτική αρχή είχε συμφωνηθεί οι εργασίες να ξεκινήσουν μετά την εορταστική περίοδο.

Μάλιστα οι οδηγοί θα πρέπει να κινούνται με ιδιαίτερη προσοχή στο κέντρο του Αιγίου καθώς για τις επόμενες εβδομάδες και μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες θα υπάρξουν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως  οι διακοπές κυκλοφορίας και η άρση μονοδρόμησης σε συγκεκριμένες οδούς θα ισχύουν εκ περιτροπής, ανάλογα με την πορεία των έργων.

Το έργο είχε σταματήσει για την αποφυγή κακής  – αισθητικά –  εικόνας κατά την περίοδο των πρόσφατων γιορτών, με αίτημα του εμπορικού συλλόγου, αλλά και ταλαιπωρίας στο κυκλοφοριακό του κέντρου, αν και σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο τεχνικού τομέα έργων Αιγιάλειας Δημήτρη Φιλιππάτο, ξεκινούν πάλι  οι ρυθμίσεις στη διέλευση των οχημάτων, όπως αυτές έχουν ψηφιστεί στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο μέγιστος χρόνος ολοκλήρωσης των εργασιών είναι δύο μήνες, αλλά δεν αποκλείεται., να παραδοθεί και νωρίτερα.