Αντωνία Καλλιμούκου: Γιόρτασε με τον σύντροφό της, Θοδωρή Μισόκαλο

advertisement

Στο εξοχικό σπίτι που διατηρεί η οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη, στην Κάρυστο

 

«Ο έρωτας άμα είναι έρωτας δεν κρύβεται!», είπε η Αντωνία Καλλιμούκου πριν λίγες ημέρες, για τη σχέση της με τον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλο.

Η όμορφη Αντωνία, είχε χτες, Κυριακή 17 Ιανουαρίου, την ονομαστική της γιορτή και όπως ενημέρωσε τους followers της στο Instagram, γιόρτασε μαζί με τον σύντροφό της. Οι δύο τους βρέθηκαν στο εξοχικό της οικογένειας της Ελένης Μενεγάκη στην Κάρυστο και η Αντωνία μοιράστηκε στιγμιότυπα από την εξόρμησή τους, με τους διαδικτυακούς της φίλους.

 

 

Στην πρώτη selfie που ανέβασε έγραψε: “Χρόνια πολλά στους συνονόματους και στις συνονόματες».

 

Στην δεύτερη φωτογραφία η Αντωνία Καλλιμούκου, πόζαρε δίπλα σε μία μανταρινιά: «Στην γιορτή μου γιορτάζω στη φύση και γεμίζω από το κτήμα τόοοοοοσα πολλά μανταρίνια! Μοσχοβολά η καρδιά».

 

 

Στη συνέχεια, πόζαρε μπροστά από ένα αρχοντικό. «Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα παλιό αρχοντικό, μια μωβ βουκαμβίλια κι ένα κορίτσι. Γιατί ψάχνεις τη συνέχεια; Τα παραμύθια είναι και εικόνες, όχι μόνο κατάληξη. Διάβασε την ιστορία μιας πριγκίπισσας… Δεν θα σ’ ένοιαζε καθόλου το ευχάριστο τέλος της αν δεν υπήρχε ένα κάστρο μέσα στην ομίχλη, ένα κοράκι που κρυφακούει τα μυστικά πάνω στο δέντρο ή ένα γοβάκι 39 νούμερο στην άκρη του δρόμου. Το “και τί έγινε μετά”; έχει τροφοδοτηθεί ήδη από τα παραπάνω. Μια εικόνα έχει ενδιαφέρον γιατί δεν απαιτεί αυτή ακριβώς την συνέχεια. Αν την απαιτεί κοίτα αλλού!», έγραψε η Αντωνία Καλλιμούκου στο Instagram.