Αιτωλοακαρνανία – Κατολισθήσεις και πολλπαλά οδικά προβλήματα από τη νεροποντή!

advertisement

Πολλά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία σε αρκετές περιοχές στην Αιτωλοακαρνανία. Μάλιστα, στο Θέρμο σημειώθηκαν και κατολισθήσεις, ενώ σε πολλά σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου χρειάζονται και αλυσίδες.

 

Οι χιονοπτώσεις, οι ισχυροί άνεμοι και οι έντονες βροχοπτώσεις προκάλεσαν ζημιές σε αρκετές περιοχές, ενώ αλυσίδες χρειάζονται σε πολλά σημεία στις ορεινές περιοχές του Νομού και κυρίως στην περιοχή της ορεινής Ναυπακτίας.

 

Στον Δήμο Θέρμου, όπως ενημέρωσε ο Δήμαρχος Θέρμου, Σπύρος Κωνσταντάρας, σημειώθηκαν κατολισθήσεις και καταπτώσεις στις περιοχές Διασελάκι, Μελίγκοβα, Αμβρακιά, Δρυμώνα, Χαλίκι και Νεροχώρι. Όλη τη μέρα, ωστόσο, μηχανήματα του Δήμου και της Περιφέρειας βρίσκονταν σε εγρήγορση και τα περισσότερα προβλήματα έχουν ήδη λυθεί.

 

«Δύσκολη Κυριακή λόγω της κακοκαιρίας. Ο ορεινός δήμος Θέρμου για άλλη μια φορά έχει πληγεί. Όμως, μηχανήματα δίνουν την μάχη της αποκατάστασης του οδικού δικτύου. Τα καταφέραμε προς Διασελάκι, Μελίγκοβα-Αμβρακία, Δρυμώνα-Χαλίκι και Νεροχώρι», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντάρας.

 

agriniovoice.gr