Πάτρα – Πίτα από τους παλαιστικούς συλλόγους Α.Σ. Πολυνίκη και Α.Σ. Ολύμπια Club

advertisement

Το απόγευμα του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε σε κοινή εκδήλωση η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των παλαιστικών Συλλογών της πόλης μας Α.Σ. Πολυνίκη και Α.Σ. Ολύμπια Club.

Η εκδήλωση έγινε στην κατάμεστη αίθουσα της πάλης του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, όπου παρευρέθηκαν μικροί και μεγάλοι αθλητές των συλλόγων, γονείς, προπονητές και πολλοί φίλοι του αθλήματος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς από τους προπονητές των δύο συλλόγων Γιώργο Ράλλη (Πολυνίκης) και Ζαφείρη Ρέλλο (Ολύμπια Club) και στη συνέχεια έγινε απολογισμός του περασμένου έτους, καθώς και ενημέρωση για τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου και τις υποχρεώσεις των αθλητών για το 2016.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε για τους 20 περίπου νέους αθλητές των Συλλόγων από ηλικίες 5,5 ετών, οι οποίοι και πραγματοποίησαν μια μικρή επίδειξη και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Τέλος πραγματοποιήθηκε βράβευση τριών (3) αθλητών και πιο συγκεκριμένα των Ορέστη Παπαθανασόπουλου του Πολυνίκη Πατρών και των Αλέξανδρου Νάνο και Γιώργου Κάραλη του Ολύμπια Club για την πολύ καλή αγωνιστική πορεία τους και τις διαρίσεις τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα το 2015.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συμβολικά δώρα σε τυχερούς μικρούς αθλητές και αναμνηστικές φωτογραφίες.