Το παράπονο του Πατούλη από τους «Ράδιο Αρβύλα»: Με έδειξαν λίγο ξενέρωτο

advertisement

Για το περιβόητο σατιρικό βίντεο των «Ράδιο Αρβύλα», με το οποίο η ομάδα της εκπομπής σχολίασε τις «χρυσές» φωτογραφίες της οικογένειας Πατούλη μίλησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου.

 

Ο Γιώργος Πατούλης αποκάλυψε και το παράπονο που είχε από τους «Ράδιο Αρβύλα», μιλώντας στην εκπομπή «Προβοκάτσια ΤΙΒΙ» του ΣΚΑΪ. «Γέλασα με τους ”Ράδιο Αρβύλα”. Ημουν εκτός, δεν το είδα, μου το έστειλε κάποιος πριν λίγες ημέρες και το έβλεπα και γελούσα και εγώ πηγαία», είπε αρχικά ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόσθεσε γελώντας «Αυτό που δε μου άρεσε όμως, που ξεπέρασε κάθε… με έδειξε λίγο ξενέρωτο. Είμαι λίγο πιο έντονος».

Αν και απέφυγε να μιλήσει για το αν έστειλε εξώδικο στους «Ράδιο Αρβύλα», ο κ. Πατούλης ανέφερε ότι το τελευταίο κομμάτι του βίντεο ξεπέρασε κάθε φαντασία σάτιρας. «Εφυγε από την αυλή του σπιτιού, έφυγε από το σαλόνι του σπιτιού και μπήκε στην κρεβατοκάμαρα. Δεν ξέρω αν έχει γίνει άλλη φορά τέτοια παραγωγή από σάτιρα, στη σύγχρονη σάτιρα δεν το θυμάμαι να έχει γίνει άλλη φορά. Μπορεί να διαστρεβλώσει, να γελοιοποίησει κάποιος ό,τι θέλει για το πρόσωπο μου, η παρέμβαση στην οικογένεια και στις αξίες της οικογένειας και πιο ιδιαίτερα δείχνοντας και το πρόσωπο του παιδιού μου, μέσα σε ένα bullying που αναπτύσσεται, εκεί θα πρέπει να υπάρχει όριο», ανέφερε.

Ο κ. Πατούλης, σχολιάζοντας την πολυσυζητημένη οικογενειακή φωτογραφία ανέφερε ότι το σπίτι του υπάρχει από το 1988, το οποίο είχαν δώσει με αντιπαροχή οι γονείς της συζύγου του και είχε αυτά τα έπιπλα, τα οποία δεν τα έχει αλλάξει η οικογένειά του.

«Το όριο της σάτιρας μπορεί να είναι διαφορετικό σε εμένα και σε εσένα, σεβαστό. Εγώ θα έλεγα τα ανέχομαι όλα, να τα κάνεις όλα. Δημόσια πρόσωπα είμαστε, το ξέρουμε. Αλλά όταν δεν αφορά εσένα και αφορά την οικογένεια σου και πιο πολύ το παιδί σου… Τη χυδαιότητα που συνηθίζουμε τη βαφτίζουμε μέσα από μία σάτιρα. Άλλο σατιρίζω και άλλο κανιβαλίζω», είπε ακόμη ο δήμαρχος Αμαρουσίου.

«Η σύζυγος μου δεν είχε κανένα πρόβλημα. Δεν “χτυπήθηκα” με κανέναν. Ίσα ίσα θα έλεγα ότι ανέβηκαν οι Αρβύλα, διότι αν τους ξέραν το 50% των Ελλήνων, τους έμαθαν και το άλλο 50%», είπε ακόμη.