ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ:Στη Βουλή σήμερα ο Δήμαρχος…για τις Γερμανικές αποζημιώσεις

advertisement

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, του Δικτύου Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών της Ελλάδος, περιόδου 1940 – 1945 «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ» κ. Γιώργος Λαζουράς, σε εκτέλεση σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου, που ελήφθη στα Καλάβρυτα στις 12/12/2015, θα ενημερώσει, την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11:00 πμ., τους βουλευτές, μέλη της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για τη διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών.

 

Επιπλέον θα ενημερώσει  το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου και με Δημάρχους Δήμων μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών της Ελλάδος, σχετικά με το αδιαπραγμάτευτο και πάγιο αίτημα και βασικό καταστατικό σκοπό του Δικτύου, για τη διεκδίκηση και καταβολή των Γερμανικών αποζημιώσεων και επανορθώσεων και το συντονισμό των ενεργειών μεταξύ των φορέων.

 

Ο Πρόεδρος Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για τη διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών, βουλευτής κ. Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, απέστειλε στο Δήμαρχο Καλαβρύτων και στους Δημάρχους μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου, την επισυναπτόμενη πρόσκληση.