Δημοσιογράφος κάνει «φέτες» Παπακωνσταντίνου, Θηβαίο, Δάρρα: «Δώστε το Ηρώδειο στην Πάολα»

advertisement

Με έναν άκρως καυστικό τρόπο, χωρίς να εξαιρεί τον πρώην σύζυγό της Μπάμπη Στόκα, η δημοσιογράφος Φωτεινή Ψυχίδου «κάνει φέτες» μια σειρά μεγάλων Ελλήνων καλλιτεχνών που τον τελευταίο καιρό με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έχουν απασχολήσει τη δημοσιότητα αρνητικά.

 

Από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου που τραγούδησε στην Ξάνθη και πληρώθηκε στη Βουλγαρία, τον Χρήστο Θηβαίο με τις απίστευτες δηλώσεις του το περασμένο καλοκαίρι, μέχρι και τους Δημήτρη Παπαδημητρίου και Φωτεινή Δάρρα που έκαναν μήνυση στον Γιώργο Λιάγκα ζητώντας του μισό εκατ. ευρώ για «ηθική βλάβη».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Φωτεινής Ψυχίδου έχει ως εξής:

«H ΤΕΧΝΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ῾ΕΝ῾ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘEI

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κατηγορείται για οικονομικό σκάνδαλο…

Ο Διονύσης Τσακνής γίνεται πρόεδρος της ΕΡΤ…. (??????)

Ο Χρήστος Θηβαίος μας πληροφορεί ότι “η σημερινή νεολαία θα μπορούσε να δουλέψει αλλά δεν το κανει απο επιλογη επειδη της αρεσει να τεμπελιαζει”…Προηγήθηκε η ιστορική ατάκα “Σίγουρα, μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να φάει πέντε παξιμάδια, τρεις ελιές και μία ντομάτα»

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας με τον Γιάννη Κοτσιρα προωθούν “νέα ταλεντα” με αυτοκρατορικά χρυσοβουλα….

Σε αυτό προηγήθηκε ο Μπάμπης Στόκας που διασκεδαζει εν μεσω γαρουφάλλων στα μπουζούκια που κάποτε καταδίκαζε, παρεα με εκείνους που αποκαλούσε “διασκεδαστες” και όχι “καλλιτέχνες” ενώ παράλληλα ετοιμάζει δίσκο με άσματα του Γιωργου Σαμπάνη.

Ο Θανος Μικρούτσικος πρωην υπουργος πολιτισμού επι ΠΑΣΟΚ σήμερα δηλώνει πιο “Μαρξιστης” απο ποτέ…

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Φωτεινη Δάρρα επειδή η ομάδα του «Πρωινού» αποκάλεσαν τη μεν «αγριογκόμενα», και τον δε οτι αδυνάτισε επειδή τραβηξε “μανίκι”.απαντούν με αγωγή άνω του μισού εκατομμυρίου για “ηθική βλάβη῾῾.

Κάντε μας τη χάρη κύριοι και δώστε το Ηρωδειο στη Παολα…. αφού ετσι κι αλλιως της Π@@@@@@Σ ΓΙΝΕΤΑΙ…».