ΑΙΓΙΟ:Στους δρόμους οι αγρότες…που προειδοποιούν με σκληρές κινητοποιήσεις!

advertisement

 

 

 

 

Ξεκινώντας από τα παλιά διόδια στον Σελινούντα Αιγίου, αγρότες συγκεντρώθηκαν χθες το πρωί για να διαμαρτυρηθούν ως προς τα άδικα μέτρα της κυβέρνησης σε βάρος τους, συνεχίζοντας με πορεία σε δρόμους για α καταλήξουν σε συμβολική κατάληψη μιας ώρα στην ΔΟΥ Αιγίου.

Ο Αντιπρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου Γιάννης Μποδιώτης, υπό την διακριτική παρουσία αστυνομίας από την Πάτρα – της οποίας ο επικεφαλής Αστυνομικός Διευθυντής Κ. Παπανικολάου ζήτησε ήπια διαμαρτυρία – μιλώντας  στους συγκεντρωμένους ζήτησε πιο μαζική συμμετοχή στους επερχόμενους αγώνες, περιφρουρώντας την κινητοποίηση χωρίς αποκλεισμό του δρόμου, αλλά μόνο σε ανάρτηση πανό για να το βλέπουν οι διερχόμενοι οδηγοί.

Μιλώντας στην «Π» ο κ.Μποδιώτης τόνισε πως «σκοπός των αγροτών δεν είναι να ταλαιπωρήσουν τον κόσμο με οδικά μπλόκα, ούτε να στρέψουν την μια κοινωνική ομάδα κατά της άλλης». Κάλεσε ωστόσο πολίτες και φορείς να συνεργήσουν γιατί τα προβλήματα δεν τους αφορούν αποκλειστικά αλλά συνολικά, απειλώντας την τοπική οικονομία.

«Το παιχνίδι της κυβέρνησης μας πάει όλο και πιο πίσω χρονικά στις τελικές αποφάσεις και κατά συνέπεια ο τρόπος αντίδρασής μας θα καθοριστεί  όταν κι όπως πρέπει» κατέληξε .