Δωδεκάχρονη έπεσε νεκρή από πυρά αστυνομικού στις ΗΠΑ

advertisement

Η σφαίρα πέρασε μέσα από το χέρι του πατέρα της και στη συνέχεια καρφώθηκε στο κορμί της νεαρής

 

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ όπου την περασμένη Δευτέρα, άλλος ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του από τα πυρά αστυνομικών.

Το νέο συμβάν έγινε στην Πενσυλβάνια και θύμα ήταν ένα κορίτσι ηλικίας 12 ετών.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η 12χρονη έπεσε νεκρή από τα πυρά ενός Αμερικανού αστυνομικού ο οποίος είχε στόχο τον πατέρα της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 46χρονος αστυνομικός δέχτηκε μια κλήση προκειμένου να πάει έξω από το σπίτι της νεαρής, η οποία ονομαζόταν Κιάρα Μέιερ, για να επιβεβαιώσει πως η έξωση της οικογένειας που ζούσε εκεί θα υλοποιούνταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε μια σύντομη «λεκτική αντιπαράθεση» μεταξύ του αστυνομικού και του πατέρα της 12χρονης. Στη συνέχεια, ο πατέρας φέρεται να έβγαλε ένα όπλο από το παντελόνι του και να απείλησε τον αστυνομικό με αυτό.

Ο αστυνομικός έβγαλε το δικό του όπλο και πυροβόλησε προς την πλευρά του πατέρα, ωστόσο, η σφαίρα πέρασε μέσα από το χέρι του άντρα και στη συνέχεια καρφώθηκε στο κορμί της 12χρονης η οποία στεκόταν πίσω από τον πατέρα της!

Ο 57χρονος πατέρας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, ενώ κατηγορείται για επίθεση, τρομοκρατικές απειλές και «απερίσκεπτη διακινδύνευση».