ΠΑΤΡΑ:Μεγάλη κόντρα Αλεξόπουλου στην ΠΔΕ…με ιδιοκτήτη πυρηνελαιουργείου της ΒΙ.ΠΕ

advertisement

Ένας ενδιαφέροντας διάλογος εξελίχθηκε το πρωί της Τρίτης στον ραδιοφωνικό «αέρα» του Κόκκινου Πάτρας 107,7 μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου και του ενός εκ των παρουσιαστών του ειδησεογραφικού μαγκαζίνο του σταθμού, Ηλία Κυριακόπουλο.

 

Το θέμα συζήτησης ήταν τα πυρηνελαιουργεία που συνεχίζουν να λειτουργούν στην Βιομηχανική Περιοχή Πατρών και τα έντονα παράπονα των κατοίκων της Δυτικής Αχαΐας για «χλιαρή» αντιμετώπιση του προβλήματος από την Περιφέρεια.

 

Η συζήτηση εξελισσόταν σε έντονου τόνους με τον κ. Αλεξόπουλου να υποστηρίζει ότι ένας εκ των επιχειρηματιών το παίζει «τρελός» αφού δεν υπάρχει νομοθεσία ώστε να διωχθεί για την οσμή που εκπέμπει το πυρηνελαιουργείο του. «Τι να κάνω; Έχει φθάσει στο σημείο να μας ειρωνεύεται και να υποστηρίζει ότι ο ίδιος προσωπικά βρίσκει πολύ ωραία την μυρωδιά από το εργοστάσιό του», είπε ο κ. Αλεξόπουλος. «Και δεν τον πετούσατε με τις κλοτσιές από το γραφεί σας;», τον ρώτησε ο Ηλίας Κυριακόπουλος. Και τότε η απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη εξέπληξε ακόμα περισσότερο τους δημοσιογράφους. «Εδώ έχουμε φθάσει στο σημείο, επειδή δεν τον δεχόμουν, να αλλάζει όνομα και να παρουσιάζεται στην γραμματέα μου με άλλα στοιχεία για να μπορέσει να μπει στο γραφείο μου…», είπε ο κ. Αλεξόπουλος…

 

Αν πράγματι έχουμε φτάσει σε τέτοιες καταστάσεις τι να πει κανείς; Πραγματικά το έχει «τερματίσει» ο επιχειρηματίας, την ώρα φυσικά που η δυσοσμία καλά κρατεί!