(Φωτό)-Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον συνεχάρη

advertisement

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον συνεχάρη για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία, όπως ανακοίνωσε επισήμως το γραφείο του κ. Μεϊμαράκη.

Με ενωτικό πνεύμα δείχνει ότι προτίθεται να κινηθεί στο εσωκομματικό πεδίο ο νέος πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως έγινε γνωστό από το επιτελείο του, μία από τις πρώτες συναντήσεις που έχει τη Δευτέρα θα είναι με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να συναντηθεί και με άλλους προηγούμενους προέδρους της «γαλάζιας» παράταξης.

Ακόμη, όπως έγινε γνωστό, ο νέος πρόεδρος της ΝΔ δέχθηκε τα τηλεφωνικά συγχαρητήρια του Αντώνη Σαμαρά.
Με καταμετρημένο το 75% των ψήφων, ο κ. Μητσοτάκης παίρνει 51,6%, έναντι 48,4% του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.


Όπως έγινε γνωστό από τον κύκλο των συνεργατών του, ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν θα εμφανιστεί ζωντανά ενώπιον των δημοσιογράφων, των τηλεοπτικών συνεργείων κ.λπ.


Στο αρχηγείο του κ. Μεϊμαράκη επικρατεί, όπως είναι φυσικό, κατήφεια και προβληματισμός, για το πώς συντελέστηκε η ανατροπή εκ μέρους του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Στο αρχηγείο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη είχαν συναθροιστεί από το κλείσιμο της κάλπης και μετά, περίπου από τις 19:00 της Κυριακής πολλοί από τους πολιτικούς και βουλευτές που υποστήριξαν την υποψηφιότητά του όπως οι κ.κ. Νικήτας Κακλαμάνης, Θανάσης Μπούρας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Κώστας Μίχαλος, Γιώργος Βλάχος, Βασίλης Οικονόμου, Ευρυπίδης Στυλιανίδης, Σοφία Βούλτεψη, Γιάννης Βρούτσης, Φάνη-Πάλλη Πετραλιά, Σπύρος Ταλιαδούρος κ.α.

Share This: