ΑΙΓΙΟ:Ξεκίνημα για τον Χορευτικό Όμιλο…7 Φεβρουαρίου

advertisement

Με την είσοδο στο 2016 ξεκίνησαν πάλι  τα μαθήματα όλων των τμημάτων του χορευτικού Ομίλου Αιγίου αλλά και οι προετοιμασίες για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Έτσι αποφασίσθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο οι καθιερωμένες πρώτες ετήσιες εκδηλώσεις να πραγματοποιηθούν τις Κυριακές 31 Ιανουαρίου και 7 Φεβρουαρίου, το πρωί από 10.45 έως 13.00 περίπου. Φυσικά όλα τα τμήματα μικρών και μεγάλων χορευτών, ενηλίκων και παλαιών χορευτών θα παρουσιάσουν στις εκδηλώσεις αυτές χορούς που διδάχθηκαν την τρέχουσα χορευτική χρονιά. Οι πρόβες στο κινηματοθέατρο ¨ΑΠΟΛΛΩΝ¨ για τους μισούς χορευτές το Σάββατο 30 Ιανουαρίου από 09.45 έως 13.30 και για τους υπόλοιπους το επόμενο Σάββατο 6 Φεβρουαρίου τις ίδιες ώρες. Σε μία από τις δύο Κυριακές θα γίνει βράβευση και απονομή αναμνηστικών στους χορευτές που πέτυχαν στις εξετάσεις Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. το καλοκαίρι του 2015.

Επίσης θα υπάρχουν στις πίτες δύο φλουριά σε κάθε εκδήλωση, προσφορά φίλου του Χορευτικού, για ένα τετραήμερο σε Ξενοδοχείο της Σύρου και ένα τετρήμερο σε Ξενοδοχείο της Σαντορίνης και ένα τριήμερο στην Αμφίκλεια. Δωρεάν η διαμονή στα Ξενοδοχεία αυτά και το πρωϊνό. Το τέταρτο δώρο θα είναι από το Αίγιο…