ΑΘ.ΤΡΑΧΗΛΗ:Σε σημείο μηδέν ο χώρος της δημόσιας Υγείας

Την ανάγκη άμεσης δρομολόγησης λύσεων στα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας επεσήμανε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη κατά την συνάντηση που είχε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Χαράλαμπο Μπονάνο, γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικούς υπαλλήλους, στο πλαίσιο επίσκεψης κλιμακίου της Ν.Δ. στο Π.Π.Ν.Π.

Η κυρία Τραχήλη εστίασε ιδιαίτερα στην ανάγκη αποκατάστασης της ομαλής τροφοδοσίας του Νοσοκομείου με αναλώσιμα καθώς και στην επίσπευση των διαδικασιών για την καταβολή οφειλομένων στο προσωπικό.

«Δυστυχώς, η επτάμηνη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πολλαπλασίασε τα προβλήματα στον χώρο της δημόσιας Υγείας, σε βαθμό που πολλά Νοσοκομεία λειτουργούν χωρίς καν τα στοιχειώδη», ανέφερε σε δήλωση της η κυρία Τραχήλη.

Επίσης, το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε την Περιφερειακή Διεύθυνση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και την Περιφερειακή Υπηρεσία του ΟΑΕΔ. Στην Πυροσβεστική τέθηκε στους υποψήφιους βουλευτές της Ν.Δ. το οξύ στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες στον νομό καθώς και οι ελλείψεις που καταγράφονται στον εξοπλισμό τους (ανταλλακτικά, λάστιχα κ.α.).