Μεϊμαράκης: «Η χώρα δεν μπορεί να προχωρήσει όταν έχουμε συνεχώς εκλογές»

Στα Χανιά βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Κατά τη διάρκεια συναντήσεων με στελέχη της αυτοδιοίκησης στην αντιπεριφέρεια Χανίων, καθώς και με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων στο επιμελητήριο της πόλης, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι «η χώρα για να πάει μπροστά χρειάζεται πολιτική σταθερότητα».

«Η χώρα δεν μπορεί να προχωρήσει όταν έχουμε συνεχώς εκλογές», είπε μεταξύ άλλων και στάθηκε στην ανάγκη να υπάρχει σταθερή διακυβέρνηση στην χώρα. «Η σταθερότητα θα δώσει στίγμα εμπιστοσύνης ώστε να ξαναλειτουργήσει η οικονομία», υπογράμμισε ο κ. Μεϊμαράκης.

Παράλληλα, στάθηκε στην ανάγκη της συστράτευσης όλων των δυνάμεων του τόπου, ενώ για μια ακόμη φορά επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, ασκώντας του κριτική, για τον τρόπο διαπραγμάτευσης με τους εταίρους υποστηρίζοντας: «Εγώ δεν πιστεύω ότι διαπραγματεύτηκε. Ροκάνισε το χρόνο με παλινωδίες. Μας πήγε πίσω».

Αναφερόμενος στη στάση του κόμματος του στην ψηφοφορία για την συμφωνία με τους εταίρους είπε: «Ψηφίσαμε τη συμφωνία γιατί μας κρατά στην Ευρώπη».

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις δήλωσε: «Τις διαβάζω και παίρνω τα στοιχεία για να μπορώ να τις ανατρέψω υπέρ μας. Και όχι για να με εντυπωσιάσουν να με καθοδηγήσουν, να μου δημιουργήσουν πανηγυρική διάθεση ή απογοήτευση ανάλογα με το πώς μας εμφανίζουν».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. πρόσθεσε  ότι αυτή τη φορά η ψήφος των πολιτών δεν πρέπει να είναι ψήφος διαμαρτυρίας και τιμωρίας και ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης, για μια μακράς διαρκείας κυβέρνηση συνεργασίας.