Ηλεία: Δωρεάν στειρώσεις σε αδέσποτα σκυλιά σε Ανδραβίδα – Κυλλήνη

advertisement

Μια αξιέπαινη προσπάθεια προστασίας για τα αδέσποτα υλοποιεί η Φιλοζωϊκή Ένωση δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης σε συνεργασία με το δήμο της περιοχής. Από τις 4 έως τις 12 Σεπτεμβρίου, στο κτηνιατρείο της Παναγιώτας Τσάγκου θα πραγματοποιηθούν δωρεάν στειρώσεις για αδέσποτα σκυλιά, αρσενικά και θηλυκά, με τη συνεργασία κτηνιάτρων κλινικής του Λονδίνου. Η πρωτοβουλία αυτή αφορά σε σκυλιά από όλο το δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Η αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία, υλοποιήθηκε μετά από προσπάθεια πολλών μηνών από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και θα βοηθήσει στην προσπάθεια του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης για την αντιμετώπιση του θέματος των αδέσποτων ζώων.

Η κλινική του Λονδίνου με την οποία θα υπάρξει συνεργασία, είναι από τις κορυφαίες στο χώρο της και είναι στις προθέσεις της, να συνεχίσει τη συνεργασία αυτή με το δήμο και στο μέλλον. Μάλιστα θα διατεθούν δωρεάν πολλά ιατρικά εργαλεία που απαιτούνται για τέτοιου είδους επεμβάσεις. Όπως τόνισε από την πλευρά της η κτηνίατρος Παναγιώτα Τσάγκου, «μετά από τρίμηνη συνεργασία του Κτηνιατρείου μου με κλινική του Λονδίνου και πρωτοβουλία του Αντρέα Κορομβόκη, συμπατριώτη μας που ζει στο Λονδίνο έρχονται δύο κτηνίατροι της κλινικής εθελοντικά, για να στειρώσουμε μαζί 80 αδέσποτους σκύλους (θηλυκούς και αρσενικούς) του δήμου μας.

Ευελπιστούμε και σε μελλοντική συνεργασία μαζί τους». Για τον καλύτερο προγραμματισμό της προσπάθειας αυτής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα: 2623023770 – 6934247444 – κα Άντα Παναγιωτοπούλου και 2623023691 – 6974741238 – κα Παναγιώτα Τσάγκου.