Ο οδοντίατρος με το παγωμένο χαμόγελο σκότωσε το σύμβολο της Αφρικής, το λιοντάρι Cecil

advertisement

Το οδοντιατρείο του Dr Walter Palmer, κατακλύζεται καθημερινά από απειλητικά μηνύματα, αφότου μαθεύτηκε ότι αυτός είναι ο άνθρωπος, που έδωσε 55000 δολάρια για να σκοτώσει το υπέροχο λιοντάρι Cecil, που ήταν το σύμβολο της Αφρικής, και πιο συγκεκριμένα της Μποτσουάνα.

Το άτυχο λιοντάρι Cecil, σύμβολο της Αφρικής, που δολοφονήθηκε από τον Dr Walter Palmer, είναι το λιοντάρι που είναι καθισμένο.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είχε εμπιστευτεί τους οδηγούς του, και δεν ήξερε ότι ήταν προστατευόμενο λιοντάρι. Βέβαια το ψέμα του δεν πείθει κανένα, μιας και ο Cecil, φορούσε ένα μεγάλο κολάρο εντοπισμού. Ο διαβολικός Dr Walter Palmer, που επιδίδεται σε κυνήγι άγριων και σπάνιων ζώων για χόμπι, αφού έριξε ένα βέλος στον Cecil, και δεν κατάφερε να τον σκοτώσει, συνέχισε να τον κυνηγάει επί 40 ώρες μέχρι που τον εντόπισε και τον πυροβόλησε. Έκοψε το κεφάλι του και το έγδαρε με σκοπό να τα πάρει μαζί του.

Ο διαβολικός Dr Walter Palmer, χαμογελάει σκοτώνοντας ένα σπάνιο είδος ζώου.

Η κυβέρνηση της Μποτσουάνα, που επιτρέπει το κυνήγι άγριων ζώων εκτός εθνικού πάρκου τον κατηγορεί ότι με δόλο προσέλκυσε τον Cecil με κρέας εκτός πάρκου ώστε να τον σκοτώσει. Ποινικές διώξεις έχουν ασκηθεί εναντίον του Dr Walter Palmer αλλά και εναντίον των οδηγών που συμμετείχαν σε αυτό το κυνήγι.

Στο διαδίκτυο οι επιθέσεις που δέχεται, ο άθλιος Dr Walter Palmer, είναι τεράστιες.