ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ:”Μαλλιά-κουβάρια”…για τη “σκανδαλώδη” μετακίνηση Κοιν.Λειτουργού-ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

advertisement

(ΜΟΝΟ στο Skaipatras)

 

 

 

Σε “σήριαλ” τείνει να μετατραπεί η λειτουργία αλλά και τα διοικητικά-λειτουργικά πράγματα στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας που εδρεύει στην Πάτρα και μεταξύ άλλων διοικεί το Σκαγιοπούλειο Ίδρυμα,τη Μέριμνα Θηλέων της Ακτής Δυμαίων, καθώς και Κέντρα σε Αίγιο, Πύργο και Λεχαινά.

Μετά την παραίτηση του νεοδιορισθέντος Προέδρου – Κοινωνικού Λειτουργού κ. Πανταζάκα – για λόγος απραξίας του αρμοδίου υπουργείου- μια “άνευ λογικής ” ενέργεια,που χρεώνεται μάλιστα στον ίδιο “άναψε τα αίματα” με τον Υπεύθυνο Διαχείρισης του Σκαγιοπουλείου κ. Στάθη Μαστρογιαννόπουλο να κάνει αναφορά στoν κ. Πανταζάκα, για το γεγονός ότι λίγο πριν εγγράφως υποβάλει την παραίτησή του, φέρεται να υπέγραψε μετάταξη της μίας και μοναδικής συναδέλφου του Κοινωνικής Λειτουργού της Μέριμνας Θηλέων, σε αντίστοιχο φορέα της Ναυπάκτου…και το σημαντικότερο αφήνοντας το τοπικό ίδρυμα χωρίς Κοινωνική Λειτουργό, αλλά και δίχως τέτοια οργανική θέση, αφού αυτή βάσει νομοθεσίας, με την μετάταξη, καταργείται και την “παίρνει μαζί της” εκεί που μετακινείται.

 

Η αίτηση της υπαλλήλου εκκρεμούσε για πολύ καιρό και δεν ικανοποιείτο επειδή ήταν η μοναδική, ενώ το Υπουργείο δεν ενέκρινε νέα οργανική θέση, πλην μιας προσωρινής που διέθεσε πρόσφατα στο Σκαγιοπούλειο.

 

 

Άγνωστο παραμένει πως η Μέριμνα Θηλέων θα λειτουργήσει χωρίς Κοινωνική Λειτουργό, ενώ πολλά ερωτηματικά προκαλεί η υπογραφή του κ.Πανταζάκα λίγο πριν εγκαταλείψει την Προεδρία του φορέα.