Ελληνίδα τραγουδίστρια έχει καρκίνο: το αποκάλυψε στα γενέθλιά της!

advertisement

Το συγκλονιστικό μήνυμα για την περιπέτεια που αντιμετωπίζει

Ανήμερα των γενεθλίων της και με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media αποκαλύπτει την «μάχη» που δίνει με τον καρκίνο του μαστού η Έφη Οικονομάκη!

Με τίτλο «Τα Διαφορετικά Μου Γενέθλια», η τραγουδίστρια μιλά ανοικτά για την περιπέτειά της, η οποία άρχισε στα μέσα του Απρίλη.

«Γονάτισα μπροστά στα ρίχτερ που για μένανε δονούσανε και παραδόθηκα στα συντρίμμια μου. Εκείνο το πρωινό ένοιωσα πως τελείωσε το μπλε του ουρανού πάνω που εγώ είχα Άνοιξη! Καρκίνος του Μαστού! Και μάλιστα….Επιθετικός!!!!Ολοκληρωμένο το έγκλημα, το ίδιο και η τιμωρία μου….», γράφει, μεταξύ άλλων, η Έφη και συνεχίζει: «πέρασα μια βδομάδα τα πέντε στάδια του πένθους μου, πήρα τον χρόνο μου…. Βουτήχτηκα στην άρνηση , στο θυμό, στη κατάθλιψη, στη διαπραγμάτευση και γαλήνεψα όταν αγκαλιάστηκα με την αποδοχή!».

Αναφέροντας ότι μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη θα υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες και χειρουργεία, η τραγουδίστρια επισημαίνει: «άρχισα ήδη να φοράω τα μαντήλια μου, τη περούκα μου και σαν καλό κορίτσι κάνω τα καπρίτσια του καρκίνου μου. Ωραία λοιπόν Κύριε… Σε αφήνω να μου συμβείς!! Κάθε φορά που έχω χημειοθεραπεία, θέλω να κάνω τις φλέβες μου ράγες και να τρέξω στα όνειρα που άφησα στη μέση. Όμως, τους το έχω ορκιστεί πως θα ξανασυναντηθούμε».

«Περνάω φάση βραχυπρόθεσμα απαισιόδοξη και μακροπρόθεσμα αισιόδοξη. Κάπου εκεί θα συναντηθούμε…. Στη σκηνή, στο χειροκρότημα…. Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας …Τις έχω ανάγκη!!!», καταλήγει.