Αρτα: Ρήμαζαν αγροτικά μηχανήματα και εργαλεία

advertisement

Διαπιστώθηκε ότι η σπείρα είχε διαπράξει τουλάχιστον τρεις κλοπές από τις 18 ως τις 24 Ιουλίου

 

Τέλος στη δράση μιας συμμορίας Αλβανών που λυμαίνονταν την τελευταία εβδομάδα τα αγροτεμάχια και τις εγκαταστάσεις αγροτών στις περιοχές Αθαμάνιο και Βουλγαρέλι στην Άρτα έβαλαν οι άνδρες της Ασφάλειας, που συνέλαβαν δυο από τους δράστες και αναζητούν άλλους δυο.

Μετά από έρευνες, διαπιστώθηκε ότι η σπείρα είχε διαπράξει τουλάχιστον τρεις κλοπές από τις 18 ως τις 24 Ιουλίου. Συγκεκριμένα, έκλεψε μια φρέζα από αγροτεμάχιο στον κάμπο του Αθαμάνιου η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, δύο μπαταρίες από μηχανήματα έργων του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου στο Βουλγαρέλι και γεωργικά εργαλεία από ένα σπίτι στο Αθαμάνιο.

Δυο από τους δράστες ηλικίας 32 και 33 χρόνων συνελήφθησαν στο Αθαμάνιο και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας που τους άσκησε δίωξη για  διακεκριμένες κλοπές και παράνομη είσοδο στη χώρα, ενώ άλλοι δύο ομοεθνείς συνεργοί τους ηλικίας 36 και 39 χρόνων κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές. Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαλευκανθούν και άλλες κλοπές τις οποίες ενδεχομένως έχουν διαπράξει.