Μια ανάσα από τη Ρόμα ο Μαζουακού – Στα 10 εκ. ευρώ η μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό

advertisement

Φτάνει η πρόταση τις επόμενες μέρες

Πολύ δύσκολα θα μείνει στον Ολυμπιακό ο Αρτούρ Μαζουακού αφού ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου που θέλουν τη Ρόμα να έρχεται σε συμφωνία με τους ερυθρόλευκους για την αγορά του παίκτη.

Ο Γάλλος αριστερός μπακ μπορεί να βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού όμως είναι δεδομένο ότι το μυαλό του βρίσκεται ήδη στη μεταγραφή. Αυτό μαρτυρούν όσοι ακολουθούν την αποστολή των ερυθρόλευκων, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά τον παίκτη.

Τα δημοσιεύματα στην Ιταλία ολοένα και αυξάνονται γύρω από την επικείμενη μεταγραφή του στη Ρόμα, η οποία είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση που θα αγγίζει τα 10 εκ. ευρώ για να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή, για τον οποίο ο Ολυμπιακός δαπάνησε μόλις 500,000 ευρώ για να τον αποκτήσει πριν δύο χρόνια.

Ο Μαζουακού δεν έχει κρύψει ότι επιθυμεί να κάνει το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του και έχοντας δύο σούπερ χρονιές στα πόδια του, βρίσκεται μπροστά στην κατάλληλη ευκαιρία για να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Σημαντικό ρόλο μάλιστα φέρεται να παίζει και η παρουσία του συμπατριώτη του στον πάγκο των Ρωμαίων. Ο Γκαρσία έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, τον οποίο προορίζει για βασικό μετά την πώληση του Χολέμπας στην Γουότφορντ.