ΜΑΝΕΣΙ:Γιορτή παραδοσιακής πίτας για τον 15Αύγουστο

advertisement

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος στο χωριό Μάνεσι Καλαβρύτων, στη συνεχή προσπάθειά του να κρατήσει ζωντανό το όμορφο, γραφικό χωριό και μένοντας πάντα πιστός στις τοπικές παραδόσεις, αναβιώνοντας τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας κάθε χρόνο, διοργανώνει κατά τον μήνα Αύγουστο τις παρακάτω εκδηλώσεις.

– Γιορτή Παραδοσιακής Πίτας.

Σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι γεύσεων με παραδοσιακές, σπιτικές πίτες που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Αυγούστου 2015 και ώρα 21.00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία του χωριού μας.

Τη βραδιά θα πλαισιώσουν παραδοσιακοί χοροί από το παιδικό χορευτικό τμήμα του συλλόγου μας.

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σας περιμένουμε να περάσουμε όλοι μαζί μια όμορφη και ευχάριστη βραδιά με πλούσια εδέσματα, πολύ κέφι και χορό.

Ακόμη με σκοπό πάντα την οικονομική ενίσχυση του ταμείου του και την ευόδωση των στόχων και των δραστηριοτήτων του,  θα πραγματοποιήσει και φέτος την καθιερωμένη λαχειοφόρο αγορά με την κλήρωση των λαχνών κατά την διάρκεια της γιορτής.

Στη φετινή λίστα των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς προσπαθήσαμε να αναδείξουμε και να διαφημίσουμε μερικά αγροτικά προϊόντα που παράγουν οι κάτοικοι του χωριού μας, ώστε περισσότεροι άνθρωποι να γνωρίσουν και να γευτούν την ποιότητα αυτών των προϊόντων. Ευελπιστούμε κάθε χρόνο να έχουμε στη λίστα μας ακόμη πιο πολλά από την ντόπια παραγωγή μας.