ΑΙΓΙΟ:Αλλαγή δεδομένων για το σάλο με σκυλάκι που έπεσε από μπαλκόνι-ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟ

advertisement

 

 

 

 

 

Το σκυλάκι που έπεσε χθες από πολυκατοικία στην Ανδρέου Λόντου, ευτυχώς έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και θα γλιτώσει μόνο με ένα σπάσιμο στο πίσω πόδι του.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Χθες το απόγευμα, αυτόπτης μάρτυρας είδε κάποιον να πετά το μικρόσωμο σκυλάκι από το παράθυρο. Αμέσως ειδοποιήθηκε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας “Τα Φιλαράκια” και η Αστυνομία, έσπευσαν αμφότεροι στο σημείο. Οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις και η υπόθεση παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα, αφού έγινε επώνυμη καταγγελία. Το άτυχο ζωάκι από την άλλη, μεταφέρθηκε από μέλη του Φιλοζωικού  στο κτηνιατρείο του κ. Παπαδημητρίου, όπου του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μέχρι σήμερα το πρωί, όλα έδειχναν ότι θα μείνει παράλυτο.

Σήμερα το πρωί 27 Ιουλίου, το σκυλάκι μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο της Πάτρας και έπειτα από τις απαραίτητες εξετάσεις, διαγνώστηκε κάταγμα στο πίσω πόδι και θα πρέπει να μπει στο χειρουργείο. Το καλό είναι ότι ξεπέρασε το αρχικό σοκ, από τη βουτιά θανάτου που έκανε χθες το απόγευμα, και πλέον κουνάει τα υπόλοιπα πόδια του, ενώ είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και διάθεση.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου, είναι σε επικοινωνία με “τα Φιλαράκια”, επισκέφθηκε το ζωάκι του και ενημερώθηκε για την κατάσταση του. Να διευκρινιστεί σε αυτό το σημείο, ότι ο ιδιοκτήτης του σκύλου δεν ήταν στο διαμέρισμά του όταν αυτό έπεσε, ενώ όταν άνοιξε το διαμέρισμά του μαζί με τους αστυνομικούς, δε βρέθηκε κανείς μέσα.  Παρ’ όλα αυτά η υπόθεση θα ακολουθήσει τη δικαστική οδό, καθώς υπάρχει επώνυμη καταγγελία και θα πρέπει να διαλευκανθεί η υπόθεση για το τι ακριβώς συνέβη στο μικρό σκυλάκι.