ΠΑΤΡΑ:Εγκληματική οργάνωση… με «πλοκάμια» στην περιοχή και μάρτυρες τέσσερις επιχειρηματίες!

advertisement

 

 

 

 

Πλοκάμια στην Πάτρα είχε απλώσει επί χρόνια εγκληματική οργάνωση η οποία με επικεφαλής γνωστό εφοπλιστή αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρες ανθρωποκτονίας, ξυλοδαρμών, εκβιασμών .

Για τη δράση της,την οποία καθοδηγούσε ο εφοπλιστής έχουν ήδη κληθεί και καταθέσει τέσσερις φορές πρόσωπα από την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή τα οποία γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα αλλά και έχουν βιώσει το ασφυκτικό πρέσιγκ του εφοπλιστή.

Στο πλαίσιο της δραστηριότητας του στην περιοχή ως θύματα του φέρονται πρόσωπα τα οποία έπεισε να συνεργαστούν και με όχημα ακόμα και την Δημιουργία Δημοσιογραφικού Οργανισμού στην περιοχή να δαπανήσουν εκατομμύρια ευρώ αλλά ποτέ η συμφωνία δεν υλοποιήθηκε εκ μέρους του.

Σε άλλη περίπτωση επιχειρηματίας από την περιοχή φέρεται να έχει πέσει θύμα του εφοπλιστή, καθώς πείσθηκε να επενδύσει σε εταιρεία με έδρα την Κύπρο. Το ποσό που δαπανήθηκε ανήλθε και ίσως ξεπέρασε το 1,5 εκ ευρώ αλλά τα χρήματα αυτά πέταξαν καθώς ποτέ δεν απέδωσαν τα υποσχόμενα εκ μέρους του εφοπλιστή και πάλαι ποτέ τραπεζίτη.

Τα πλοκάμια που είχε απλώσει στη Δυτική Ελλάδα ο φερόμενος ως επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης που εκβίαζε, απειλούσε και έδερνε, έφτασαν μέχρι του σημείου σε επιχειρήματα της Δυτικής Ελλάδας να πουλήσει ιπτάμενο μέσο έναντι 1,6 εκ ευρώ και στη συνέχεια κάτω από πιέσεις να του το πάρει για 100 χιλιάδες ευρώ, με την αγορά να γίνεται μέσω του ιδίου εκτιμητή, ο οποίος στην αρχική αγοραπωλησία είχε γνωματεύσει, πως η αξία του «προϊόντος» ήταν 1,6 εκ. ευρώ.

Να σημειωθεί πως ιδιαίτερο κεφάλαιο στην επιχειρηματική δραστηριότητα του εφοπλιστή αποτελεί η ενασχόλησή του με τον κόσμο των media στη Δυτική Ελλάδα, όπου στη συνέχεια αφού άφησε φέσι εκατομμυρίων σε συνεργάτες του, ουδέποτε αναγνώρισε πως είχε εμπλοκή .

Ωστόσο η ανταλλαγή Mail αλλά αντίγραφα αποδείξεων προδίδουν το εντελώς αντίθετο.