Ο Λόρδος της… κοκαΐνης! Σκάνδαλο μεγατόνων με ιερόδουλες και ναρκωτικά ταράζει τη Μεγάλη Βρετανία (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

advertisement

Ένας Λόρδος, δύο ιερόδουλες, ποσότητα κοκαΐνης κι ένα βίντεο. Ό, τι ακριβώς χρειάζεται για να ξεσπάσει ένα ακόμη σεξουαλικό σκάνδαλο… ολκής στη Μεγάλη Βρετανία, που οδήγησε σε μία αναμενόμενη παραίτηση.

Ας ξεκινήσουμε από το αξίωμά του.

Ο Baron John Sewel είναι ο υπεύθυνος για την επίβλεψη των προτύπων συμπεριφοράς (!) στην Βουλή των Λόρδων, στη Μεγάλη Βρετανία.

Η παραίτησή του ήταν… λογικό κι επόμενο να έρθει, μετά την διαρροή φωτογραφιών που τον δείχνουν να κάνει χρήση κοκαϊνης πάνω στο στήθος μίας ιερόδουλης, ενώ στην… παρέα βρισκόταν και μία ακόμη συνάδελφός της, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η αμοιβή τους έφτανε τις 200 λίρες έκαστη.

Ο 69χρονος Λόρδος θα εγκαταλείψει τα καθήκοντά του ως πρόεδρος των Επιτροπών στην Βουλή των Λόρδων μετά το σκάνδαλο που αποκάλυψε η εφημερίδα Sun μέσω ενός βίντεο 45 λεπτών.

Η εφημερίδα ισχυρίζεται πως ο Sewel επιδόθηκε σε ένα ατελείωτο πάρτι οργίων και χρήσης ναρκωτικών στο διαμέρισμά του στο Λονδίνο, με τον ίδιο μάλιστα να αποκαλεί τις γυναίκες ασιατικής καταγωγής “πόρνες”.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο πάλαι ποτέ σύμμαχος του Τόνι Μπλερ ακούγεται στο βίντεο να λέει στις δύο γυναίκες πως θέλει απλά να παραρυρθεί, ενώ μέσα σε λίγες ώρες από την δημοσιοποίηση της είδησης, κάποιοι έσπευσαν να “πειράξουν” την σελίδα του στο wikipedia, προσθέτοντας στα… ενδιαφέροντά του την χρήση κοκαϊνης.

Σε κάποιο καρέ του βίντεο, ο 69χρονος φαίνεται να σκύβει σε ένα τραπέζι και κρατά ένα χαρτονόμισμα των 5 λιρών με το αριστερό του χέρι (στο οποίο φαίνεται και η… βέρα του) και μοιάζει να… ρουφάει την άσπρη σκόνη που έχει μπροστά του.

Ακόμη ακούγεται να παραδέχεται σε μία από τις συνοδούς του πως η συμπεριφορά του είναι “αηδιαστική”…