ΕΛΑΙΩΝΑΣ:Ξεκινά σήμερα το 14ο Τουρνουά Beach Volley

advertisement

Ξεκινά σήμερα το 14ο Τουρνουά Beach Volley στον Ελαιώνα, που διοργανώνει ο Εξωραϊστικός και Ναυτικός Όμιλος, στην παραλία του χωριού.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 18:00 το απόγευμα με την κατηγορία 3Χ3 και μέχρι την Πέμπτη 30 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν αγώνες αυτής της κατηγορίας και αγώνες παιδιών δημοτικού σχολείου.

Την Παρασκευή 31 Ιουλίου θα ξεκινήσουν οι αγώνες στην κατηγορία των Γυναικών. Οι γυναίκες λοιπόν θα δώσουν τις μάχες τους μέχρι και την Τρίτη 4 Αυγούστου όταν και θα φτάσουν στο στάδιο που θα αναδειχθεί  το ζευγάρι του τελικού που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Αυγούστου  μαζί με τους τελικούς των άλλων κατηγοριών. Τέλος, από την Τετάρτη 5 Αυγούστου μέχρι και την Παρασκευή 7 Αυγούστου  το ενδιαφέρον αναμένεται να ανέβει στα ύψη καθώς θα διεξαχθούν οι αγώνες της κατηγορίας των ανδρών, και κρίνοντας απο τις συμμετοχές όσοι παρευρεθούν στο γήπεδο του Beach Volley αναμένεται να φύγουν απόλυτα ικανοποιημένοι από το θέαμα.

Στο σύνολο των 14 χρόνων ύπαρξης του θεσμού του Beach Volley στον Ελαιώνα ο κύριος σκοπός των υπευθύνων ήταν η προώθηση του αθλήματος και η συνεχής ενασχόληση όλο και περισσότερων ατόμων με αυτό. Με αφετηρία το 2002 λοιπόν ξεκίνησε να αναπτύσεται στην περιοχή όλο και πιο πολύ το άθλημα και μαζί με αυτό και οι αθλητές που έπαιρναν μέρος κάθε χρόνο στο τουρνουά. Εκτός απο τους αθλητές όμως βελτιώνονταν και άλλα πράγματα, όπως οι συνθήκες διεξαγωγής, οι υπηρεσίες που προσφέρονται στους αθλητές τα έπαθλα ακόμα και οι ίδιοι οι διοργανωτές.