Καμμένος για Κουρτάκη: Τα άρπαζε από τα ταμεία του κράτους, φιλώντας κατουρημένες ποδιές

advertisement

Μια σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Πάνος Καμμένος σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» μετά το περιστατικό στην Ικαρία όπου άνθρωποι της εφημερίδας εντοπίστηκαν να φωτογραφίζουν τα παιδιά του.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Για μια ακόμα φορά ο πρωταθλητής των ταμείων του ΚΕΕΛΠΝΟ κ. Κουρτάκης βάζει μπροστά τα ανήλικα παιδιά μου. Συνεχίζει ο πρωταθλητής των ταμείων του ΚΕΕΛΠΝΟ τα ψέματα, τα ίδια με τα οποία προσπαθεί να πείσει τους χρηματοδότες του. Τα δύο παιδιά μου βρίσκονταν στην Ικαρία όταν εισέβαλαν οι άνθρωποί του στο σπίτι. Κανένα παιδί μου δεν βρισκόταν σε camp της Αγγλίας την ημέρα εκείνη. Τα δύο ανήλικα παιδιά μου δεν τα στέλνω σε camp της Αγγλίας, όπως πιθανόν κάνει εκείνος, αλλά παραθερίζουν με τη γιαγιά τους στο νησί τους. Τα άλλα τρία παιδιά μου, την ημέρα της επίθεσης των ανθρώπων του στο σπίτι μου, ήταν μαζί μου στην Αθήνα.

Όσον αφορά τον πατέρα μου, δεν αγόρασε ακίνητο από την Εθνική Τράπεζα στο δρόμο του αεροδρομίου, το οποίο και να πούλησε σε πολλαπλάσια τιμή μέσα σε λίγες μέρες. Από την Τράπεζα Πειραιώς είχε πάρει δάνειο για parking, το οποίο έκτισε, εκμεταλλευόταν και μη δυνάμενος να το αποπληρώσει, του το κατέσχεσαν μαζί με άλλα δύο οικόπεδα στο Γαλαξίδι, πληρώνοντας και αυτός την κρίση, όπως όλοι οι Έλληνες και όχι όπως ο κ. Κουρτάκης, που τα «άρπαζε», μέσω των μέσων ενημέρωσής του από τα ταμεία του κράτους, «φιλώντας κατουρημένες ποδιές» υπουργών, πτωχευμένων τραπεζών και επιτιθέμενος σε πολιτικούς αντιπάλους».