Πάτρα – Μετά από Αίγιο και Άρτα…ο Mιχάλης Μάρκοβιτς στην Ακαδημία των ΣΠΟΡ

advertisement

Ο Μιχάλης Μάρκοβιτς ξεκίνησε το χαντ-μπολ το 1998 από τον Ολυμπιακό Π. ενώ είχε κατά το παρελθόν αγωνισθεί και στις υπόλοιπες ομάδες των Πατρών,  Μινώταυρο, Πανελλήνιο και  Ελπίδες. Μακριά από την πόλη μας έχει αγωνισθεί στον Πήγασο Αιγίου και στην Αναγέννηση Άρτας.

Λόγω της επαγγελματικής του απασχόλησης (τραπεζικός υπάλληλος) αποφάσισε πλέον από εδώ και στο εξής να αγωνίζεται  με τα χρώματα της Ακαδημίας των Σπορ.

Η μεγάλη πείρα που διαθέτει αναμένετε να βοηθήσει του <μικρούς > της Ακαδημίας που από πέρσι έκανε  μια μεγάλη ανανέωση στο ρόστερ της, δίνοντας μεγάλο χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά που προέρχονται από τις υποδομές της. Ο Μιχάλης Μάρκοβιτς δηλώνει σχετικά για την μεταγραφή του:

“Αποφάσισα να αγωνίζομαι πλέον στην  μακροβιότερη  ομάδα της πόλης μας που παραμένει ζωντανή για 21 χρόνια και παλεύει στα πλαίσια του ερασιτεχνικού αθλητισμού,  παρόλο τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Θέλω να βοηθήσω και τα παιδιά της ομάδος και τον σύλλογο με όλες μου τις δυνάμεις και μαζί να πορευτούμε  όσο μπορούμε για το καλό του αθλήματος στην πόλη μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον έφορο της Ακαδημίας των Σπορ Κώστα Διαμαντόπουλο για την στήριξη που μου έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με την χειροσφαίριση, καθώς και τον  τεχνικό διευθυντή  της ομάδος Γιάννη Παπαγιαννόπουλο που  με εμπιστεύτηκε  να βοηθήσω την ομάδα. Τέλος  δηλώνω ότι  με όλες μου τις δυνάμεις θα συμβάλω και εγώ για το καλύτερο”.