Συμμετοχή Πατρινών αθλητών σε διεθνές καμπ

advertisement

Την προηγούμενη εβδομάδα οι νεαροί Πατρινοί αθλητές της ελευθέρας πάλης του Α.Σ Πολυνίκη Ιάσονας και Ορέστης Παπαθανασόπουλος συνοδευόμενοι από τον έναν εκ των προπονητών του συλλόγου κ. Ζαφείρη Ρέλλο, συμμετείχαν σε διεθνές προπονητικό καμπ προετοιμασίας στην πόλη Βάρνα της Βουλγαρίας.

Το καμπ που διεξήχθη σε εγκαταστάσεις προ-ολυμπιακής προετοιμασίας καθώς και στις αίθουσες του συλλόγου “Spartak”, διοργανώθηκε υπό την καθοδήγηση του George Kalchev, διακεκριμένου πρώην αθλητή του στυλ της ελευθέρας πάλης, κατόχου 7 μεταλλίων σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα και μέλους της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας Πάλης.

Τους νεαρούς αθλητές προπονούσε ο κ. George Yanchev, τ. προπονητής της Εθνικής Ομάδας της Βουλγαρίας, πρώην πρωταθλητής Ευρώπης με υψηλές διακρίσεις σε παγκόσμια πρωταθλήματα καθώς και Ολυμπιακούς αγώνες.

Στο καμπ που συμμετείχαν αθλητές και προπονητές από χώρες με μεγάλη παράδοση στο άθλημα της πάλης και αποτέλεσε μοναδική εμπειρία, τόσο για τους δύο αθλητές, όσο και για τον προπονητή τους.

Το πρόγραμμα ήταν εξατομικευμένο και καταρτισμένο με τέτοιον τρόπο, ώστε να αποτελέσει και προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο με διπλές καθημερινές προπονήσεις που ενδεικτικά περιλάμβαναν: βελτίωση ατομικής τεχνικής, τακτικής, ενδυνάμωση, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, προπονητικούς αγώνες, συζητήσεις τεχνικής, τακτικής, φυσικής κατάστασης, διατροφής, αποθεραπείας και αποκατάστασης και πολλά ακόμη σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον με πολλές εναλλακτικές επιλογές.

Στη φωτογραφία οι αθλητές Ιάσονας και Ορέστης Παπαθανασόπουλος με τους Ζαφείρη Ρέλλο και George Yanchev.