Μαρκαριάν: «Ή εγώ ή ο Καραγκούνης» – Βαθύ το ρήγμα στην Εθνική ομάδα

advertisement

Η κατάσταση στην Εθνική ομάδα μυρίζει μπαρούτι αυτή την στιγμή.

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν και ο Γιώργος Καραγκούνης δεν μπήκαν στο αεροπλάνο για το ταξίδι στη Ρωσία όπου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των προκριματικών ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να επιθυμεί την παραμονή του στον πάγκο αλλά χωρίς τον Καραγκούνη σε κάποιο πόστο.

 

Οι απίστευτες και τραγελαφικές καταστάσεις στην Εθνική ομάδα συνεχίζονται. Λίγες ημέρες μετά τη δήλωση παραίτησης του Μαρκαριάν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ακολούθησε μια άλλη δήλωση, η οποία παρέπεμπε σε παραμονή αλλά και σε μια συνέντευξη που θα ακολουθήσει, όπου ο Ουρουγουανός τεχνικός θα αποκάλυπτε ποιοι είναι αυτοί που του βάζουν εμπόδια στο έργο του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μαρκαριάν φέρεται να έθεσε στον Γιώργο Γκιρτζίκη έναν όρο. Για να παραμείνει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας θα πρέπει να αποχωρήσει ο Καραγκούνης. Οι σχέσεις των δύο ανδρών έχουν διαταραχθεί το τελευταίο διάστημα και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον «Κάρα» για να του ζητήσει να μην πάει στη Ρωσία. Από την πλευρά του ο Καραγκούνης ζήτησε αυτό το αίτημα να υπάρχει και γραπτώς, κάτι το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί αν τελικά συνέβη.

Ωστόσο στο αεροπλάνο για τη Ρωσία, δεν μπήκε ούτε ο Μαρκαριάν και αυτό είναι που γεννά ερωτηματικά. Ο Ουρουγουανός φαίνεται ότι ακόμη δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν συνεχίζει να αποτελεί τον προπονητή της Εθνικής ομάδας. Ολα αναμένεται να κριθούν πάντως τις επόμενες μέρες και με την επιστροφή της ελληνικής αποστολής από τη Ρωσία, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.