Μετά τη δημόσια διαπόμπευση ο Χρήστος Θηβαίος ζήτησε συγγνώμη…

advertisement

Μετά τη συνέντευξή του που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις σε βάρος του

Συγγνώμη «… από όσους είχαν την ατυχία να ακούσουν τη συνέντευξη και ένιωσαν οργή και απογοήτευση», ζήτησε με ανάρτησή του στο Facebook ο Χρήστος Θηβαίος. Ο γνωστός τραγουδοποιός προκάλεσε πολλές αντιδράσεις μετά τα όσα ανέφερε περί νέων που βαριούνται να εργαστούν και όχι μόνο.

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο Facebook:

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τη δημοσιογράφο Δέσποινα Αυγερίδου γιατί στην προχθεσινή συνέντευξη, που είχε την καλοσύνη να μου πάρει, την πρόσβαλα ως εργαζόμενη και ως δημοσιογράφο, παρότι δεν είχα τέτοια πρόθεση.

Επίσης πιστεύω ότι οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν από τις πολιτικές που ασκήθηκαν, κυρίως τα τελευταία χρόνια, δημιουργήσαν τεράστιο πρόβλημα ανεργίας στους νέους ανθρώπους. Πέρα από κάθε αμφιβολία.

Πρόθεση μου ήταν να καυτηριάσω την «αριστοκρατική» αντίληψη που υπάρχει σχετικά με την εργασία, σε κάποια μειοψηφία της νεολαίας, και γι” αυτό υπερέβαλα. Ξέρω ότι, μπροστά στις δοκιμασίες που περνάει η μεγάλη πλειοψηφία των νέων, αυτό είναι τουλάχιστον δευτερεύον.

Γι’ αυτό θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη και από όσους είχαν την ατυχία να ακούσουν τη συνέντευξη και ένιωσαν οργή και απογοήτευση.

Θα προσπαθήσω στο μέλλον να είμαι προσεκτικότερος όταν εκφέρω δημόσιο λόγο.

Με εκτίμηση

Χρήστος Θηβαίος».