Άτυπο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών σήμερα στις 2μ.μ υπό τον Προκόπη Παυλόπουλο

advertisement

Μετά το συμβούλιο της 6ης Ιουλίου – Αφορμή το γεύμα για τη συμπλήρωση 41 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα

 

Την ευκαιρία να συναντηθούν ξανά στο Προεδρικό Μέγαρο παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου θα έχουν αύριο το μεσημέρι οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων.

Το άτυπο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών θα πραγματοποιηθεί στις 2 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής με αφορμή γεύμα για την 41η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Είναι προφανές ότι στο γεύμα θα συζητηθούν και όλες οι τελευταίες εξελίξεις για τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές μετά και την ψήφιση των δύο νομοσχεδίων με τα προαπαιτούμενα που απαιτούσε η συμφωνία της 12ης Ιουλίου.

Απών από το γεύμα θα είναι ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας τον οποίο θα αντικαταστήσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Θανάσης Παφίλης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Προεδρίας «στο γεύμα θα παρακαθήσουν : o Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Επικεφαλής του Κόμματος «Το Ποτάμι» κ. Σταύρος Θεοδωράκης, εκ μέρους του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, λόγω απουσίας του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, ο κ. Αθανάσιος Παφίλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κόμματος, ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος και η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος κα Φώφη Γεννηματά».