Τα «γύρισε» και μένει τελικά ο Μαρκαριάν στον πάγκο της Εθνικής ομάδας

advertisement

Τα πάνω κάτω έρχονται στην υπόθεση του Σέρχιο Μαρκαριάν καθώς ο Ουρουγουανός τεχνικός με νέα του δήλωση, φαίνεται ότι τελικά παραμένει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας.

 

Ο Μαρκαριάν έπειτα από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη, προέβη σε νέα δήλωση, η «μετάφραση» της οποίας δείχνει παραμονή στο τιμόνι της γαλανόλευκης ενώ δεν αποφεύγει να αφήσει αιχμές για κάποιους από τους συνεργάτες του.

Αναλυτικά η νέα δήλωση του Μαρκαριάν

«Mε την προχθεσινή μου δήλωση γνωστοποίησα μια πολύ δύσκολη για μένα απόφαση. Δυστυχώς από εκεί και μετά, κάποια ΜΜΕ μου απέδωσαν προθέσεις και σκέψεις που δεν είναι δικές μου.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο από τον κύριο Γκιρτζίκη και τους ανθρώπους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες για να εργαστώ. Η εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου ήταν αυτή, που παρά τα αποτελέσματα, με έκανε να θέλω να συνεχίσω να εργάζομαι στην Εθνική Ελλάδας.

Υπήρξε πλήρης σύμπνοια με τον κ. Πρόεδρο στα επόμενα απαραίτητα βήματα για να οδηγήσουμε την Εθνική Ελλάδας στον δρόμο των επιτυχιών.

Δυστυχώς βρήκα εμπόδια στην υλοποίηση αυτών των βημάτων από ανθρώπους που δεν ανέμενα. Για αυτό ο ηθικός μου κώδικας και η ευθύνη μου απέναντι στην Ομοσπονδία, στους παίκτες της Εθνικής και στους Έλληνες φιλάθλους με ώθησαν σε αυτή τη δήλωση την Τρίτη.

Δεν μασάω τα λόγια μου και προτίθεμαι σύντομα να πω και περισσότερα».