ΑΧΑΪΑ:Κατά της παραμονής Μεϊμαράκη στην ηγεσία της Ν.Δ ο Βουλευτής Ανδρέας Κατσανιώτης!

advertisement

Η μονιμοποίηση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στο τιμόνι της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται πως κερδίζει έδαφος, τουλάχιστον μέχρι το Συνέδριο του 2016.

Αυτό φαίνεται άλλωστε και από την άμεση αντίδραση πολλών βουλευτών της ΝΔ, οι οποίοι στις πληροφορίες που διακινήθηκαν τα τελευταία 24ωρα και οι οποίες ήθελαν τον πρόεδρο του κόμματος να δρομολογεί διαδικασίες για την εκλογή του επόμενου αρχηγού για τις 30 Αυγούστου, ξεκίνησαν να συγκεντρώνουν υπογραφές ώστε να μην προχωρήσουν οι παραπάνω διαδικασίες εν μέσω θερινής περιόδου.

Σχεδόν 60 υπογραφές συγκεντρώθηκαν από τα 76 μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Δεν υπέγραψαν οι Χρίστος Δήμας, ο Βουλευτής Αχαίας Ανδρέας Κατσανιώτης αλλά και  Δημήτρης Κυριαζίδης και Ιωάννης Αντωνιάδης, που θεώρησαν άσκοπη μια τέτοια πρωτοβουλία. Το κείμενο δεν υπεγράφη από τον αντιπρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη και τον Δημήτρη Σταμάτη, οι οποίοι δήλωσαν ότι συμφωνούν και θα εκφράσουν την άποψή τους στην Πολιτική Επιτροπή.

«Άνευ σημασίας», χαρακτήρισε την πρωτοβουλία η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία δήλωνε ότι δεν διαφωνεί με τη χρονική μετάθεση της εκλογικής διαδικασίας. Δεν συνυπέγραψαν επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης.