Ο Λοράντος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού

advertisement

Ο Τεό Λοράντος, ο οποίος αποχώρησε στο τέλος της παρελθούσας σεζόν από τη Βουλιαγμένη, θα είναι ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού. Ο άλλοτε διεθνής πολίστας, που έχει υπηρετήσει τον σύλλογο και ως παίκτης, αντικαθιστά τον Κώστα Λούδη, ο οποίος ακολούθησε το αντίθετο… δρομολόγιο, φεύγοντας από το «τριφύλλι» για το Λαιμό.

Ο Λοράντος αναλαμβάνει με στόχο, όχι απλώς να τον διατηρήσει στα περσινά επίπεδα (όταν οι «πράσινοι» έφτασαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους τελικούς πρωταθλήματος και κυπέλλου), αλλά και να τον πάει ένα βήμα παραπάνω, αμφισβητώντας την παντοδυναμία του Ολυμπιακού.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που με προτίμησαν για να συνεργαστούμε. Διαπιστώνω από την τελευταία φορά μια αλλαγή με τη νέα διοίκηση. Θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πάει κάπου που… δεν έχει φτάσει ποτέ!

Θα χρειαστεί βέβαια κάποιος χρόνος, αφού η ομάδα πέρυσι «έφτασε ταβάνι» και τηρούμενων των αναλογιών έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Ωστόσο, το θέμα είναι να φτάσεις στην κορυφή και να μείνεις εκεί.

Πιστεύω με σκληρή δουλειά και τη συμπαράσταση της διοίκησης να επιτευχθεί αυτός ο κοινός στόχος», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Λοράντος, που θα έχει ως άμεσο συνεργάτη τον Ανδρέα Παπαδημητρακόπουλο.