Χρήστος Θηβαίος σε ραδιοφωνική παραγωγό: «Να πάτε στα βιοκαύσιμα, μας χρειάζονται άνθρωποι που να δουλεύουν»

advertisement

«Εγώ μπορώ να ζήσω με ένα καπέλο στη μέση του δρόμου. Να δουλέψω σερβιτόρος»

 

O Χρήστος Θηβαίος επιτέθηκε φραστικά σε ραδιοφωνική παραγωγό η οποία τον φιλοξένησε στην εκπομπή της, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο ερμηνευτής άσκησε κριτική στην παραγωγό για το επάγγελμά της λέγοντας ότι είναι αντιπαραγωγικό. Όταν εκείνη του απάντησε ότι είναι χημικός, ο τραγουδιστής την προέτρεψε να δουλέψει στα λιπάσματα. Απαντώντας του η παραγωγός, Δέσποινα Αυγερίδου, του είπε ότι στην ίδια λογική θα έπρεπε και εκείνος να εγκαταλείψει το τραγούδι, με αποτέλεσμα ο Χρήστος Θηβαίος να της ανταπαντήσει πως «δεν είναι καλή δημοσιογράφος».

«Δεν είναι παραγωγική δουλειά το ραδιόφωνο. Θα έπρεπε να είστε στα λιπάσματα και θα έπρεπε να έχετε ένα 8ωρο ή ένα 10ωρο και μετά να επιλέγετε εσείς τραγούδια. Πήρατε το Χρήστο Θηβαίο να σας μιλήσει για το αν υπάρχουν ένα εκατ.άντρες και ένα εκατ.γυναίκες που ερωτεύονται ακούγοντας το «πόσο πολύ σ’α αγάπησα»; Να δουλέψετε στα βιοκαύσιμα, δεν μας χρειάζονται ραδιοφωνικοί παραγωγοί κυρία μου, μας χρειάζονται άνθρωποι που δουλεύουν. Σας μιλάω έτσι επειδή σας τιμώ, σας κάνω δώρο ένα καβγά», είπε ο Χρήστος Θηβαίος και συνέχισε: «Για να ζήσει ένας άνθρωπος χρειάζεται παραπάνω από 20 ή 60 ευρώ τη μέρα»;

Νωρίτερα, ο γνωστός τραγουδιστής είχε πει ότι οι νέοι παραμένουν άνεργοι από επιλογή, όχι γιατί δεν υπάρχουν δουλειές, αλλά γιατί δεν θέλουν να δουλέψουν και προτιμούν να ζήσουν με τη σύνταξη των γονιών τους.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Χρήστος Θηβαίος είπε ότι μπορεί να ζήσει την πενταμελή οικογένειά του με 15 ευρώ την ημέρα. «Εγώ μπορώ να ζήσω με ένα καπέλο στη μέση του δρόμου. Να δουλέψω σερβιτόρος» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε την απίστευτη στιχομυθία:

(Δ) -Δεν υπάρχουν ούτε ροδάκινα να μαζέψει κάποιος γιατί τα χουν ρίξει στις χωματερές

Πού να πάει να δουλέψει ένας νέος 20 ετών; Τι να κάνει πείτε μου; Ακόμη και φυλλάδια να μοιράζει μπορεί να ζήσει με 10 ευρώ;

(Θ) – Σας λέω ότι μια πενταμελής οικογένεια μπορεί να ζήσει με 15 ευρώ

Είμαστε μια επίπλαστη ευμάρεια. Ποτέ κανένας Έλληνας δεν αγάπησε κανέναν. Δεν υπάρχει ούτε αυτό που λέμε αλληλεγγύη ούτε τίποτα!

Σχολιάζοντας τη στάση εκείνων που έχουν φύγει στο εξωτερικό είπε ότι η μετανάστευση είναι η εύκολη λύση. Η μετανάστευση είναι η εύκολη λύση. «Η δύσκολη λύση είναι μένω εδώ και δουλεύω με τους συνανθρώπους μου για να φτιάξω μια καλύτερη πατρίδα. Όχι να πηγαίνω δύο ώρες σε μια δημόσια υπηρεσία να πίνω φραπέ», είπε ο ερμηνευτής χαρακτηριστικά.

Ακούστε το παραλήρημα του τραγουδιστή μετά το 8ο λεπτό στο παρακάτω βίντεο: