Μείωση αποδοχών στον Δημήτρη Διαμαντίδη

advertisement

Η τελευταία χρονιά του Δημήτρη Διαμαντίδη στον Παναθηναϊκό θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες. Οχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και σε οικονομικό.

 

Ο σταρ των πράσινων μπαίνει στην τελευταία σεζόν της καριέρας του και θα είναι ο παίκτης που θα αποτελέσει τον 2ο προπονητή μετά τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, προκειμένου να μεταφέρει με την εμπειρία του, πολύτιμες συμβουλές στη νέα γενιά που προσπαθεί να χτίσει ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το πράσινο ρεπορτάζ, ο Διαμαντίδης είναι έτοιμος να δεχθεί «κούρεμα» ακόμη και στο 50% των ετήσιων απολαβών του. Μέχρι πέρυσι, εισέπραττε 1,7 ετησίως, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται φέτος οι απολαβές του να πέσουν κάτω από 1 εκ. ευρώ.

Ο Διαμαντίδης δείχνει να κατανοεί ότι έπρεπε να εξασφαλιστούν χρήματα προκειμένου να υπάρξει ενίσχυση της ομάδας, κάτι που σαφώς και έγινε με την απόκτηση του Καλάθη και του Ραντούλιτσα. Αυτοί άλλωστε θα είναι που θα αναλάβουν να οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό τα επόμενα χρόνια εντός και εκτός συνόρων.