ΠΑΤΡΑ:Σημαντική διάκριση για την 14χρονη αθλήτρια του τένις Γαβριέλλα Χαραλαμπίδη

advertisement

Άλλη μία σημαντική διάκριση για την 14χρονη Πατρινή αθλήτρια του τένις Γαβριέλλα Χαραλαμπίδη, αποτελεί η συμμετοχή της με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος, στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Junior U14 που διεξάγεται στο Pilzen της Τσεχίας από τις 20-26 Ιουλίου.

Η Γαβριέλλα η οποία αποφοίτησε από τη Β’ Τάξη του Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Λάγγουρα με βαθμό 19 9/14, είχε θέσει ως στόχο στην αρχή της αγωνιστικής σεζόν τη συμμετοχή της στην Εθνική Ομάδα. Η σκληρή δουλειά και οι κόποι της απέδωσαν καρπούς με την εκπλήρωση του στόχου αυτού που αποτελεί την κορυφαία στιγμή στη ζωή κάθε αθλητή.

Η Γαβριέλλα προπονείται στο “In Out Court Tennis Academy” όπου με την καθοδήγηση του προπονητή της Παναγιώτη Θεοδωρόπουλου, την υποστήριξη των γονιών της αλλά και της χορηγού εταιρείας ΑΦΟΙ ΙΩΝΑ ΟΕ μετά από σημαντικές διακρίσεις και επιτυχίες σε Πανελλαδικά Πρωταθλήματα  θα φορέσει για δεύτερη φορά τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος αφού είχε συμμετάσχει τον περασμένο Ιούνιο στο Ομαδικό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Junior U14.