Στην τελική ευθεία του επιθετικού

advertisement

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του επιθετικού για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις παικτών, για τη συγκεκριμένη θέση και οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν ξεκινήσει τις απαραίτητες επαφές, ώστε να αποκτηθεί ο αντικαταστάτης του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος θα υπολογίζεται για το βασικό σχήμα. 

Η περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς εξακολουθεί να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, όμως οι δυσκολίες για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μετεγγραφής είναι αρκετές για τους νταμπλούχους Ελλάδος. Ο Βέλγος επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών αγγλικών ομάδων και όλα δείχνουν πως αν αποχωρήσει από την Έβερτον, θα παραμείνει στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός κρατάει κλειστά τα χαρτιά του για τους υπόλοιπους παίκτες, που έχει ξεχωρίσει για τη συγκεκριμένη θέση. Το ίδιο ισχύει και για το θέμα του κεντρικού αμυντικού. Ο Μάρκο Σίλβα εξετάζει ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και σύντομα θα κάνει τις εισηγήσεις τους, στους ιθύνοντες των Πειραιωτών, προκειμένου να ξεκινήσουν οι επαφές.