Πατούλης: Δεν ενδιαφέρομαι για τη θέση του Προέδρου της ΝΔ

advertisement

Τέλος στα σενάρια της υποψηφιότητας του για τη θέση του προέδρου της ΝΔ έβαλε μέσω ανακοίνωση του ο Γιώργος Πατούλης ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι «η Αυτοδιοίκηση είναι ο  σημαντικότερος κρατικός θεσμός, που βρίσκεται εγγύτερα από οποιονδήποτε άλλον στον πολίτη και στις ανάγκες της καθημερινότητάς του». Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ ωστόσο τόνισε πως θα είναι «παρών παρόν στην εθνική προσπάθεια για τη δημιουργία μιας Δυνατής Ελλάδας».

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΚΕΔΕ:

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, στα οποία γίνεται αναφορά ότι προτίθεμαι να διεκδικήσω τη θέση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι :

Πρώτον, ουδέποτε εξεδήλωσα την πρόθεση να συμμετάσχω στη διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Ξεκαθαρίζω μια και καλή, ότι δεν ενδιαφέρομαι να διεκδικήσω τη θέση αυτή.

Δεύτερον, πιστεύω ότι η Αυτοδιοίκηση είναι ο σημαντικότερος κρατικός θεσμός, που βρίσκεται εγγύτερα από οποιονδήποτε άλλον στον πολίτη και στις ανάγκες της καθημερινότητάς του. Ως Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. δηλώνω παρόν στην εθνική προσπάθεια για τη δημιουργία μιας Δυνατής Ελλάδας. Με τη δύναμη που μας δίνει η εμπιστοσύνη της κοινωνίας των πολιτών, προχωράμε μπροστά, για το θεσμικό εκσυγχρονισμό του Κράτους μας και την προώθηση των αναγκαίων αλλαγών και μεταρρυθμίσεων».