ΝΕΠ – Λ. Αναστασόπουλος: “Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου”

advertisement

Ο προπονητής της ΝΕΠ, Λάμπρος Αναστασόπουλος δήλωσε τα εξής για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο και την άνοδο της ομάδας του στην μεγάλη κατηγορία:

«Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μου γι΄ αυτόν τον τεράστιο άθλο. Εχουν δουλέψει πολύ σκληρά τα τελευταία δύο χρόνια και απέδειξαν πως όταν ιδρώνεις καθημερινά, σε σωστές βάσεις, για κάτι που αγαπάς, ανταμείβεσαι.

Είμαι πολύ υπερήφανος για όλα τα παιδιά, από τον πρώτο έως τον τελευταίο μας αθλητή. Ημασταν η πιο νεανική ομάδα των πλέι-οφ, με κατεξοχήν πατρινούς παίκτες, και αποδείξαμε περίτρανα ότι η Πάτρα ανήκει στα σαλόνια της Α1. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους παράγοντες της ΝΕΠ, οι οποίοι ήταν νυχθημερόν πλάι μας, καθώς επίσης και τους συνεργάτες μου.

Ημασταν όλοι μια γροθιά από την πρώτη μέρα έως σήμερα. Η επόμενη ημέρα μας βρίσκει χαρούμενους και ορεξάτους. Συγχαρητήρια αξίζουν και όλες οι ομάδες που αντιμετωπίσαμε αυτό το τριήμερο. Ολοι προσπάθησαν για το καλύτερο αποτέλεσμα, μέσα από υγιή ανταγωνισμό».