Σκάνδαλο! Η Τζένιφερ Άνιστον απατούσε τον Μπραντ Πιτ με τον συμπρωταγωνιστή της

advertisement

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στο Hollywood! Δείτε το εξώφυλλο πασίγνωστου περιοδικού!..Ούτε λίγο ούτε πολύ το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Star αναφέρει πως η Jen ήταν εκείνη που πρώτη πρόδωσε τον Brad και μάλιστα με τον συμπρωταγωνιστή της Matt LeBlanc!

Ο 51χρονος Brad ίσως δεν ήταν ο μόνος σε αυτό το γάμο με την 46χρονη Jennifer που το μάτι του έπαιζε… Μία δήλωση βόμβα από τον πατέρα του Matt LeBlanc, Paul αποκαλύπτει πως εκείνη τον απατούσε πολύ πριν αυτός γνωρίσει την Jolie στο “Mr and Mrs Smith”.

“Πέρασε ωραία, αυτό είναι το σίγουρο” λέει ο Paul LeBlanc στο περιοδικό Star για τη συμμετοχή του γιού του στα “Φιλαράκια” και συνεχίζει: «Είχε και σχέση με ένα από τα κορίτσια, την Jen. Είχαν ερωτικές περιπτύξεις στα καμαρίνια. Εκείνος μου το είπε – ήταν όταν εκείνη ήταν παντρεμένη με τον Brad Pitt”!

Φυσικά αυτή η δήλωση αλλάζει εντελώς όχι μόνο τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμασταν για το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα ανάμεσα στην Jen, τον Brad και την Angelina, αλλά μας κάνει να φέρνουμε στο μυαλό μας και το τηλεοπτικό ειδύλλιο ανάμεσα στον Joey και την Rachel. Μήπως τελικά δεν υποδύονταν και τόσο στον 9ο και 10 κύκλο της δημοφιλούς σειράς “Τα Φιλαράκια”.

Κάποιοι φανατικοί τηλεθεατές ίσως να έχουν χαρεί ήδη αν υποστήριζαν αυτό το ζευγάρι. Ωστόσο, πριν βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα υπάρχουν και ισχυρές αποδείξεις για το αντίθετο. Αρχικά ο Paul Le Blanc δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με τον γιο του έπειτα από καβγά που είχαν πριν τρία χρόνια και δεύτερον εκπρόσωπος της Jennifer Aniston δήλωσε στο HollywoodLife.com πως αυτό «Είναι 100% ψέμα. Η Jennifer δεν είχε ποτέ φλερτ ή ερωτικές σχέσεις με τον Mat LeBlanc.»

Όπως και να έχει από τότε έχει περάσει περίπου μια δεκαετία και η Aniston και ο Pitt έχουν προχωρήσει τις ζωές τους.