(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ:Γιορτή τέλους του πρώτου κύκλου της ημερήσιας παιδικής κατασκήνωσης…από τον Δήμο

advertisement

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 17 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε στην πλαζ της Αγυιάς η αποχαιρετιστήρια γιορτή των παιδιών που πήραν μέρος στον πρώτο κύκλο της ημερήσιας παιδικής κατασκήνωσης του Δήμου Πατρέων. Μια πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής που άρχισε να υλοποιείται από φέτος και βρήκε μεγάλη ανταπόκριση.

Το πρόγραμμα της όμορφης βραδιάς, περιελάμβανε παραδοσιακούς χορούς, θεατρικά δρώμενα και έκθεση ζωγραφικής, που τα παιδιά παρουσίασαν σε γονείς και φίλους, καθώς επίσης και φαγητό, που προετοιμάστηκε και μαγειρεύτηκε στην κουζίνα της κατασκήνωσης.

Τα παιδιά ανανέωσαν το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι, αφού ό,τι αποκόμισαν από το ημέρες αυτές, ήταν μόνο θετικά.

Άλλωστε και το σύνθημα της χαρούμενης γιορτής την Παρασκευή, ήταν «Κανείς μόνος του στην κρίση και τα μνημόνια»!

Παρόντες στην γιορτή ήταν εκτός από τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους των παιδιών, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, το Δ.Σ. του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου και όλοι οι εθελοντές που στηρίζουν, ο καθένας στον τομέα του και σε καθημερινή βάση, τα παιδιά αλλά και το πρόγραμμα της ημερήσιας παιδικής κατασκήνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι η κατασκήνωση λειτουργεί από τις 22 Ιουνίου και θα κλείσει για φέτος στις 14 Αυγούστου, 6 μέρες την εβδομάδα (Δευτέρα έως Σάββατο), σε τέσσερις περιόδους και αφορά παιδιά από 9 έως 14 χρόνων. Αύριο Δευτέρα, αρχίζει ο δεύτερος κύκλος.