(ΒΙΝΤΕΟ)-ΑΙΓΙΟ:Πολίτες ορκίστηκαν στο νέο “κίνημα” του Πατρινού Αρτέμη Σώρρα!

advertisement

 

 

 

Το Σάββατο βράδυ, 18 Ιουλίου, λίγο μετά τις οχτώ, ξεκίνησε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Ελλήνων Συνέλευση Αιγίου, (Ε.ΣΥ. Αιγίου), στην Πλατεία Αγίας Λαύρας. Από νωρίτερα, μονοπώλησε το ενδιαφέρον η παρουσία του Αρτέμη Σώρρα στο Αίγιο, αφού πολλοί ήθελαν να τον γνωρίσουν από κοντά. Επισκέπτες από το Αγρίνιο, το Άργος, το Ναύπλιο, το Λουτράκι, τα Καλάβρυτα, την Ακράτα,  ήρθαν να συμπαρασταθούν στη νεοσύστατη ΕΣΥ Αιγίου αλλά  και πάρα πολλοί συμπολίτες μας.

Εντύπωση έκανε η παρουσία πολύ κόσμου στα γύρω καταστήματα, που προφανώς βρέθηκαν εκεί από περιέργεια  για τον ομιλητή, όπως και όσοι παρακολούθησαν στον περίγυρο της Πλατείας. Προτζέκτορες με ενημερωτικά στοιχεία, κάμερες, γιατί υπήρχε συγχρόνως ζωντανή σύνδεση με συν Έλληνες στην Αυστραλία, την Αμερική, τον Καναδά, ακόμα και την Αφρική, που παρακολουθούσαν από το διαδικτυακό Ραδιόφωνο, www.sorrasfm.com, ζωντανά εικόνα και ήχο από το Αίγιο.

Πρώτος ομιλητής ο Κος Γιάννης Καλογερόπουλος, Πρόεδρος της Μ.Κ.Ο., Ε4, Ενεργοί Ελεύθεροι Ενωμένοι Έλληνες, που αναφέρθηκε στο ιστορικό των μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής, την απόφαση του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που προσδιορίζει την αξία της κάθε μίας μετοχής στο ποσό των εξακοσίων εβδομήντα πέντε  δις ευρώ, για τις συνολικά σαράντα μετοχές του Αρτέμη Σώρρα, που με δικαστική απόφαση, αντιστοιχούν σε ομόλογα χρυσού. Επίσης, έγινε αναφορά στο ότι η κάθε μετοχή έχει αξία που αντιστοιχεί σε 125 χρυσά γαλλικά φράγκα, και  στο ότι και δικαστικά αποδείχτηκε ότι υπάρχει δωρεά 8 μετοχών, κατατεθειμένες σε τράπεζα του Καναδά υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.Στη συνέχεια πήρε το λόγο η Κα Βίκυ Χαραλάμπους, που αναφέρθηκε στα δύο επόμενα Οικονομικά εργαλεία του Αρτέμη Σώρρα, δηλαδή στην εξαγορά του Τ.Χ.Σ., Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, από τον Αρτέμη Σώρρα, που πρόσφερε διπλάσιο ποσό της αξίας του, για να το αγοράσει, προκειμένου να ξεχρεώσει η Ελλάδα μας, και  στα παγκόσμια Ταμεία, τα καταπιστεύματα, όσο αναφορά τα ποσά που ανήκουν στην Ελλάδα και στο λαό μας.

Έπειτα, μίλησε ο Κος Βασίλης Θεοδωρόπουλος, που ανήκει στην Κεντρική Ελλήνων Συνέλευση, που αναφέρθηκε στα Ελλάνια αξιακά πρωτόκολλα των Ελλήνων. Δηλαδή στις αξίες του Ελληνισμού από την αρχαιότητα μέχρι  σήμερα. Αξίες διαχρονικές, που επανέρχονται στις μέρες μας, και που αυτές αποτελούν την μόνη ελπίδα για διέξοδο του Ελληνισμού από την οικονομική κρίση, αλλά και την κρίση αξιών. Πάνω σε αυτές τις αρχές άλλωστε, οργανώνονται οι  Ελλήνων Συνελεύσεις σε όλη την Ελλάδα. Ήδη, οργανώθηκαν εβδομήντα Ε.ΣΥ., σε όλη την Ελλάδα, και συνεχίζουν να γίνονται νέες.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Αρτέμης Σώρρας, που δήλωσε περήφανος,που θα έκανε την πρώτη του ομιλία στον τόπο του, αφού κατάγεται από τη γειτονική Πάτρα. Αφού απάντησε σε προκλήσεις κάποιων θεατών που περίμεναν για να τον προκαλέσουν, φωνάζοντάς του ότι δε θέλουμε άλλους σωτήρες, ξεκαθάρισε ότι ούτε ενδιαφέρεται για κόμματα και χρώματα, παρά μόνο ότι δίνει τα Οικονομικά Εργαλεία, που χρειάζεται ο λαός.

Από εκεί και έπειτα, ο λόγος ανήκει στους Έλληνες, για να απαιτήσουν την περιουσία τους, και ότι τους ανήκει. Καταφέρθηκε κατά των τραπεζιτών και των υποτακτικών τους, που δεν αφήνουν τους Έλληνες να ορθοποδήσουν, αλλά και κατά των πολιτικών, αφού εκκρεμεί μήνυση κατά των βουλευτών για έσχατη προδοσία !!!

Η βραδιά έκλεισε εντυπωσιακά. Έγινε η “ορκωμοσία”, των νέων μελών,που ορκίστηκαν στις αρχές και τις αξίες της Ελλήνων πολιτείας !!! Σήμερα ορκίστηκαν 25 μέλη στην Ελλήνων Πολιτεία, που ανήκουν στην Ελλήνων Συνέλευση Αιγίου, και άλλοι τόσοι περίπου από άλλες περιοχές που βρέθηκαν στο Αίγιο.  Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, ότι ακολούθησε και δεύτερη ορκωμοσία, για μέλη που το αποφάσισαν αφού παρακολούθησαν την πρώτη διαδικασία.