ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ:Στα 180.000 ευρώ τα φετινά κέρδη του Χιονοδρομικού Κέντρου

advertisement

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Λαζουράς που τελεί και Διευθύνων του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων την χειμερινή περίοδο 2014-2015 το Χιονοδρομικό έκοψε 33.424 εισιτήρια. Τα έξοδα της περιόδου ανήλθαν σε 980.000 ευρώ με λειτουργικό κόστος τα 799.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 334.000 ήταν οι αμοιβές των εργαζομένων. Σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση του Δημάρχου, το λειτουργικό κέρδος του Χιονοδρομικού ανήλθε σε 180.000 ευρώ.

Στην συνεδρίαση ο Διευθυντής του χιονοδρομικού κ.Λεωνίδας Σπυρόπουλος παρουσίασε στο Δημοτικό συμβούλιο το πρόγραμμα για ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση του κέντρου.
Ο δήμαρχος κ. Λαζουράς, ευχαρίστησε την προηγούμενη και την νυν διοίκηση του χιονοδρομικού καθώς και τους εργαζόμενους σε αυτό και επανέλαβε το σλόγκαν: “Στηρίζουμε το χιονοδρομικό γιατί μας στηρίζει”
Η παράταξη Κατσικόπουλου (όσοι ηταν παρόντες) δεν τοποθετήθηκαν επι του θέματος.
Ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Λεωνίδας Βασιλόπουλος επισήμανε οτι τα σχέδια επί χάρτου είναι αποδεκτά αλλά όχι αποτελεσματικά και θα πρέπει η διοίκηση να δίνει όλα τα οικονομικά στοιχεία με πλήρη διαφάνεια ώστε να μην υπάρχουν “σκιές” και να αποκτήσει έτσι την εμπιστοσύνη της κοινωνίας και των επαγγελματιών.