Επέστρεψε στις προπονήσεις ο ΠΑΟΚ μετά το ρεπό

advertisement

Μετά το ρεπό της Παρασκευής οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στο πρόγραμμα των προπονήσεων το Σάββατο με την παρουσία και του Ισπανού Λούκας, που όντας τιμωρημένος για πειθαρχικό παράπτωμα, πλήρωσε το πρόστιμο των 300 ευρώ και ξαναμπήκε στο πρόγραμμα, οπότε υπολογίζεται και για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης στο Europa League.

Δεν συνέβη το ίδιο όμως με τον Φακούντο Περέιρα, που δεν αποδέχτηκε την ποινή του και αρνήθηκε να πληρώσει το πρόστιμο, με συνέπεια να συνεχίσει να γυμνάζεται μόνος του.

Ο ποδοσφαιριστής είχε συνομιλία και με τον αθλητικό διευθυντή Φρανκ Άρνεσεν και του διαμηνύθηκε πως οι κανόνες που έχει θέσει ο προπονητής πρέπει να γίνονται σεβαστοί σε κάθε περίπτωση και πως δεν είναι δυνατό να συμμετάσχει στις προπονήσεις χωρίς να πληρώσει το πρόστιμο που τού επιβλήθηκε.

Κατά τα άλλα, η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και ασκήσεις πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας και συνεχίστηκε με τακτική στην επιθετική ανάπτυξη.

Στο τέλος οι ποδοσφαιριστές έκαναν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με «ανοίγματα» σε πιο ελαφρύ ρυθμό για όσους αγωνίστηκαν την Πέμπτη. Κανονικά προπονήθηκαν Γκολάσα και Κωνσταντινίδης, που δεν συμμετείχαν στην αποστολή της Κροατίας.

Αναφορικά με τους τραυματίες, ο Παναγιώτης Γλύκος που υπέστη θλάση β´ βαθμού στον πλατύ ραχιαίο θα χρειαστεί 3-4 εβδομάδες για να επανέλθει σε κανονικό ρυθμό, ενώ και ο Στέφανος Αθανασιάδης ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας. Ο διεθνής επιθετικός έβγαλε τα ράμματα και τις γάζες από το τραυματισμένο του δάχτυλο.